PrPredatorr Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Konya 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar elimde bir GT730 var ben buna BIOS Update yaparken elektrik gitti ve sonra görüntü alamadım. BIOS chipini söksem düzelir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020
Arkadaşlar elimde bir GT730 var ben buna BIOS Update yaparken elektrik gitti ve sonra görüntü alamadım. BIOS chipini söksem düzelir mi acaba?
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 5 Ekim 2020 #2 EPROM Cihazı ile BIOS yükletebilirsiniz uygun dosyaları bulup. Bunun için çevrenizi araştırın işinin ehli bir bilgisayarcı var mı yok mu diye. Sök tak ile düzelmez. Sökülüp EEPROM ile tekrardan VBIOS yazılmalı. Artı 0 Eksi
EPROM Cihazı ile BIOS yükletebilirsiniz uygun dosyaları bulup. Bunun için çevrenizi araştırın işinin ehli bir bilgisayarcı var mı yok mu diye. Sök tak ile düzelmez. Sökülüp EEPROM ile tekrardan VBIOS yazılmalı.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 5 Ekim 2020 #3 Tamiri var, fakat GT 730 gibi bir GPU için değmez. Bu arada evde yapamazsın. Artı 0 Eksi
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #4 PrPredatorr dedi: Arkadaşlar elimde bir GT730 var ben buna BIOS Update yaparken elektrik gitti ve sonra görüntü alamadım. BIOS chipini söksem düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... BIOS chipi? Artı 0 Eksi
PrPredatorr dedi: Arkadaşlar elimde bir GT730 var ben buna BIOS Update yaparken elektrik gitti ve sonra görüntü alamadım. BIOS chipini söksem düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... BIOS chipi?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 5 Ekim 2020 #5 Ekran kartına BIOS yazabilirsiniz veya sorun direkt anakartta olabilir. Artı 0 Eksi
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 5 Ekim 2020 #6 PrPredatorr dedi: Arkadaşlar elimde bir GT730 var ben buna BIOS Update yaparken elektrik gitti ve sonra görüntü alamadım. BIOS chipini söksem düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Tek yapmanız gereken çift slotlu bir anakarttan başka bir ekran kartıyla sizin kart takılıyken Boot edip nvflash ile BIOS'u yazdırmak. Artı 0 Eksi
PrPredatorr dedi: Arkadaşlar elimde bir GT730 var ben buna BIOS Update yaparken elektrik gitti ve sonra görüntü alamadım. BIOS chipini söksem düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Tek yapmanız gereken çift slotlu bir anakarttan başka bir ekran kartıyla sizin kart takılıyken Boot edip nvflash ile BIOS'u yazdırmak.