Bir anınızı anlatın

Yer
Ankara
Daha fazla  
Ben başlayayım. Bir ara bir yemek firmasından yemek söylemiştik. Kurye arkadaş kapıyı (tıklatıp) yemeği bırakıp gitmiş. Zile basmamış. Biz de normal olarak duymadık. Sonra 2 saat geçer biz kuryeyi aradık. Dedik "Sen nereye getirdin bu yemeği?" o "12/8'e kapının önüne bıraktım." dedi. Adres doğru. Biz kapıyı açtık, yemek yok. Sonradan yemeğin çalındığını fark ettik. 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarla dolaşmaya çıkmıştık. Saçma bi' yola girdik. Yere bakmadan ilerliyordum. Bir şeye bastım. Sonra ayağımın altında sünen bir şey olduğunu farkettim. Yere boya tarzı bir şey dökmüşlerdi. Ayağım yapış yapış halde ve ayağımı kaldırmak için biraz daha fazla güç uygulayarak yürüyerek günü geçirdim.

İlkokulda arkadaşımın annesi ona yemek getirecekti
Ama öğle tenefüsünün 20dk is geçti getirmedi
Sonra bende ona biraz tost verdim yedi.
Sonra annesi geldi banada vermek istedi ama küçükken hep annelerimiz der ya “Dışarıdan birinden yemek almayın”
Bende almadım.
Hala aklıma geliyor ve gülüyorum

AVM'nin tuvaletinde kalmıştım 2 saat boyunca küçükken ve en son zorlaya zorlaya kapıya tekme atıyordum kapı kırıldı dışarı çıktım. Annem de yardım etti çıkmama bir görevli çağırdı. Çıktıktan sonra rengim bembeyaz kesilmişti ve şokta kalmıştım.

Konferans Salonunda giyinme odasında arkadaşlarla eğleniyorduk. Arkadaş, ' hocalar gitmiş hadi çıkalım dedi'. Bende ' Hepinizin a...na koyim'. Diyerek açtım, açar açmaz farkettim ki bütün herkes konferansdaymış.
Gerisini ne siz sorun ne de ben söyleyeyim.

Derste mikrofonum açıkken şarkı söylemiştim açık olduğunun farkında değildim. 5 sene önce dışarda bir abiyle top oynuyorduk mahallede. Erdoğan'dı adı. Topa bir vurdu apartmanın borusunu kırdı eliyle yapmayı denedi yapamayınca kaçmıştı arkadaşlarla hala güleriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı