Bilimsel çalışma diye verdiğin şeyin kadın erkek yaş farkı ile ilgili değil de Nepalde geç evlenen ailelerin açocuklarının da geç evlenip evlenmedeiği ile ilgili bir çalışma. Konuyla çok alakasız. Nepal ne alaka?Evet, bilimsel bir çalışma. Çok sayıda çifte birçok soru sorulur. "https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7865042/"
Bu tip çalışmalarda araştırmanın "geçerlilik, güvenilirlik" gibi elementler üzerine durulur. Cronbach alfa gibi yöntemlerle güvenilirlik doğrulanır. Tüm alınan bağımsız değerler ki çiftlerden alınır, anamdan babamdan değil, spss gibi programlarla veri analizine tabi tutulur. Anlamlı bir fark olup olmadığına bakılır. Kısacası bilimsel yöntemle araştırma böyle yapılır.
Bir de 20 ler derken ben 21 22kast etmedim. 20-30 arasını kast ediyorum. Şahsen ben de çok genç aday istemem, dediğin gibi çocuk sayılırlar.
Kendimden en fazla 2 yaş küçük ve 7 yaş büyük farklarda partnerlerim oldu ama en iyisi yaşıt olmak benimle aynı jenerasyon olmayan biriyle ne paylasabilirim ki ?
Ben Z o Y idi öyle bakıncaBenden 7 yaş büyük partnerim oldu demişsin ama 7 yaş aynı jenerasyon olmuyor mu?
Ben Z o Y idi öyle bakınca
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.