Bir eve iki farklı firmadan internet bağlatmak

Halilcangunn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, iyi forumlar, ben yakın zamanda bir eve taşındım ve altyapım yok. Bunun için başvurdum fakat şimdilik gelene kadar akrabalarımda kalmayı düşünüyorum. Onlar 8 Mbps çok ucuz bir firmadan internet kullanıyorlar ama altyapıları TurkNet'de 100 Mbps destekliyor. Ben eve 2. bir internet olarak TurkNet'i kullanmak istiyorum. Mümkün mü?

İlk bağlatan servis kendi kutusunu takıyor, diğerleri taktırmasın/bağlatamasın diye, diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki internet hattını birleştiren Switch var ama bence gerek yok 8Mbps bedava verseler de kullanılmaz bir hız.
Bence şöyle yap senin eve altyapı hangi firmadan gelecekse ona başvur alt yapın gelince nakil ettirsin sadece nakil parası ödersin o kadar.

Merhabalar, iyi forumlar, ben yakın zamanda bir eve taşındım ve altyapım yok. Bunun için başvurdum fakat şimdilik gelene kadar akrabalarımda kalmayı düşünüyorum. Onlar 8 Mbps çok ucuz bir firmadan internet kullanıyorlar ama altyapıları TurkNet'de 100 Mbps destekliyor. Ben eve 2. bir internet olarak TurkNet'i kullanmak istiyorum. Mümkün mü?
Türknetin sitesinden 100 mbps gördüğün tahmini bir hız onu alamayabilirsin. Başvurduğunda Türknet ten muhtemelen bu adreste internet bağlantısı mevcut diyecektir. Türknet almanı tavsiye ederim ama nakil ücreti 110₺ ve bağlamaları uzun sürebiliyor. Ben 45 gün bekledim.

Kullanabilirsiniz. Kendi odamda giriş olmadığı için salondaki modem prizine şöyle bir çoklayıcı taktılar. Yine de siz bir müşteri hizmetlerine danışın.

Dosya Ekleri

• 333398A4-2F72-40DF-A407-E0B0063FB73E.jpeg
    333398A4-2F72-40DF-A407-E0B0063FB73E.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 88
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı