Bir günde ne kadar su içiyorsunuz?

@Ibrahimm58 Bende su içen birini görmediğim sürece 2-3 günde 1-2 bardak anca içiyorum. :) Acaba bizde hastalık mı var?
Ben de böyleyim :) Çok çok ihtiyacım olmadığı sürece aklıma bile gelmiyor. Dün içtiğimi bile sanmıyorum. Doğru değil bu durum ama, alışkanlık haline getirmek lazım aslında su içmeyi.
Mesela bu konuyu okuyunca aklıma geldi susadığım :)

85 kiloyum, günde minimum 2 litre, maksimum 2.5 litre su içiyorum.

Tabi yediğimiz yemekler ve su hariç içtiğimiz diğer içecekler ile gün içinde litrelerce su sahibi oluyoruz. :)

Bu dediğinizi daha önce hiç duymadım ama muhtemelen kilolu insanlar yorgunluktan, sıcaktan ya da zayıflamak için fazla su içiyor olabilir.

Arkadaşlar bu işin normali 2-2.5 litredir. Gördüğüm kadarıyla kiloyla alakası pek yok. 2-3 bardak diyen var. Arkadaşlar kusra bakmayında siz kaktüs müsünüz? :ROFL: Susuzluktan diliniz dışarda dolaşmanız lazım. Hadi şimdi kışa giriyoruz gibi. Yazın ne yapıyorsunuz? Hele hareketli biriyseniz. Bana sağlıklı gelmedi durumunuz. Tam terside normal değil 5-6 litre nedir? Kusra bakmayında siz deve misiniz? :ROFL: Bence dengeyi bulmak lazım.
Su ihtiyacımızı başka sıvılardan karşılıyor olabiliriz mesela.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı