Ben de böyleyim@Ibrahimm58 Bende su içen birini görmediğim sürece 2-3 günde 1-2 bardak anca içiyorum.Acaba bizde hastalık mı var?
Mesela bu konuyu okuyunca aklıma geldi susadığım
Ben de böyleyim@Ibrahimm58 Bende su içen birini görmediğim sürece 2-3 günde 1-2 bardak anca içiyorum.Acaba bizde hastalık mı var?
Su ihtiyacımızı başka sıvılardan karşılıyor olabiliriz mesela.Arkadaşlar bu işin normali 2-2.5 litredir. Gördüğüm kadarıyla kiloyla alakası pek yok. 2-3 bardak diyen var. Arkadaşlar kusra bakmayında siz kaktüs müsünüz?Susuzluktan diliniz dışarda dolaşmanız lazım. Hadi şimdi kışa giriyoruz gibi. Yazın ne yapıyorsunuz? Hele hareketli biriyseniz. Bana sağlıklı gelmedi durumunuz. Tam terside normal değil 5-6 litre nedir? Kusra bakmayında siz deve misiniz?
Bence dengeyi bulmak lazım.
@Ibrahimm58 Bende su içen birini görmediğim sürece 2-3 günde 1-2 bardak anca içiyorum.Acaba bizde hastalık mı var?
Su değilde sıvı şeklinde görün o zaman.Su ihtiyacımızı başka sıvılardan karşılıyor olabiliriz mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.