Bir günlük Technopat Sosyal moderatörü olsanız neler yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Modları banlardım (banlanırsa). Yok yani bu kadar banın acısını bir yerden çıkarmam lazım. İnşallah bu yazıma ban atmazlar.
Yazım kurallarını ceza vere vere öğretiyoruz, işe yarıyor bence. Cidden yazım kurallarını okulda değil, Sosyal'de öğrettiğimiz için mi ban yemeyi hak ediyoruz. :D
 
[YHA] bloglarını açan herkesi teker teker bulup banlardım herhâlde. Şu anlarda görmüyorum o blogları şükürler olsun, sanırsam yasaklandı.
Yasaklanmadı. Üstelik sizinki blogsa bizimki ne? Neden YHA'dan nefret ediyorsunuz anlamıyorum.
Herkes o basit sanıyor ki, bir şey demiyorum artık. Atıp tutanların, şunu bunu yaparım, herkesi banlarım diyenlerin birine modluk yetkisi verilse, verilen kişi daha ilk saati geçmeden koşar adımlarla forumu terk eder.
Aslında haklısınız hocam.
 
Kullanıcıların foruma eklenmesini istediği özellikleri Recep Baltaş'a veya Ali Güngör'e iletmek olurdu. Hala birçok insanın istediği mantıklı özellikleri eklememek için inat ediyorlar gibi geliyor.
 
Kullanıcıların foruma eklenmesini istediği özellikleri Recep Baltaş'a veya Ali Güngör'e iletmek olurdu. Hala bir çok insanın istediği mantıklı özellikleri eklememek için inat ediyorlar gibi geliyor.
Mesela profil fotoğrafının kare olmasını o kadar çok istiyorum ki...
 
Yasaklanmadı. Üstelik sizinki blogsa bizimki ne? Neden YHA'dan nefret ediyorsunuz anlamıyorum.
Komiklikle zerre alakası olmayan shitpost içerikli konuları blog'da dolu dolu görmek ve cidden güzel blog'ların o saçma sapan blog içerikleri yüzünden direkt güncelden düşmesi. Birkaç kişi YHA'da cidden mizahın güzel işlendiği blog'lar açmıştı, sonra her önüne gelen YHA açmaya başladı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı