Bir ara bende o şekilde yaşıyordum, taaki babam beni sahibinden.com'a koyana kadar.Ye, iç, yat.
Bir ara bende o şekilde yaşıyordum, taaki babam beni sahibinden.com'a koyana kadar.Ye, iç, yat.
Darısı başıma...Bir ara bende o şekilde yaşıyordum, taaki babam beni sahibinden.com'a koyana kadar.

Kaça gittin?Bir ara bende o şekilde yaşıyordum, taaki babam beni sahibinden.com'a koyana kadar.
Hocam büfe sahibiyim. Daha doğrusu adı büfe ama mini market tarzı. Öte yandan tarlalarım var, büyük çiftçilik yapıyorum.Ne işi yapıyorsunuz hocam?
Üniversite varken sabah kalk, yarım saat yatakta ayıl, kahvaltı yap, hazırlan, okula git, gel, yemek ye, PC'ye geç, bölümüm için bilgisayardan programlar var, onlara çalışıyorum ondan sonra, ders çalış, yemek ye, film izleyecek ruh halim varsa izle sonra yine bilgisayara geç ve yat. Hafta sonları sporla uğraşıyorum onun dışında. Haftada birde Futbol-Basketbol yapmaya çalışıyorum. Böyle işte hayatımız.
Rutin hayatım bu şekilde. Tabii ki arada hayatımızdaki kişilere göre değişiyor yaptıklarımız. Mesela bir gün eve gidip PC'ye geçmemde sevgilime takılırım, bi' yerlere giderim gibi.
Ürün açıklaması:Kaça gittin?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.