Bir gününüzü anlatır mısınız?

• Sabah saat 05:00'da uyanıyorum.
  • 05:30'a kadar lavabo işlerimi hallediyorum.
  • 05:55'e kadar bir fincan kahve eşliğinde Technopat Sosyal'e göz atıyorum.
  • 06:00'da evden işe gitmek üzere çıkıyorum.
  • 06:15'den itibaren İETT eşliğinde, köprüden geçerek ve Technopat Sosyal'e göz atarak iş yerime varış gerçekleştiriyorum.
  • 07:00 mesaime başlıyorum, mola saatlerimde cep telefonum ve çay/kahve eşliğinde Technopat Sosyal'e göz atıyorum.
  • 15:30'da mesaim bitiyor ve genellikle ev yoluna koyuluyorum.
  • Mesai bitiminden hemen sonra eve gitmediğim zamanlarda, kız arkadaşım ile vakit geçirirken, "onun yanında Technopat Sosyal'e göz atıyorum." :technopat:
  • Eve geldiğim zaman "yalnız" olduğum için ev işleri ütü/yıkama/silme...vb şeyler yapıyorum ama uyduruktan.
  • Normalde 22:00'da bilemedin en ama en geç 23:00'da yatakta olmam gerekiyor, fakat @Nazım Paşa sağ olsun bugün buna engel oldu. :ROFL:

Son düzenleme:
Sabah 8 gibi kalkıyorum.Kahvaltımı yapıp bisikletime atlayıp idmana gidiyorum. 2 saat civarı basketbol idmanı yapıyorum bazı günler de buna ek olarak fitness yapıyorum. Öğlen eve dönüp yemeğimi hazırlayıp öğle yemeğimi yiyorum. 3 saat civarı ya uyuyup dinleniyorum ya da bilgisayarda oluyorum. 3 saatin sonunda tekrar yola koyulup 2 saatlik bir idman daha yapıyorum. Sonra eve gelip yemeğimi yiyorum ve güzelce dinleniyorum. Akşam uyuyana kadar ya bilgisayar başında oluyorum ya da arkadaşlarımla konuşuyorum.

Ne işi yapıyorsunuz hocam?

Üniversite varken sabah kalk, yarım saat yatakta ayıl, kahvaltı yap, hazırlan, okula git, gel, yemek ye, PC'ye geç, bölümüm için bilgisayardan programlar var, onlara çalışıyorum ondan sonra, ders çalış, yemek ye, film izleyecek ruh halim varsa izle sonra yine bilgisayara geç ve yat. Hafta sonları sporla uğraşıyorum onun dışında. Haftada birde Futbol-Basketbol yapmaya çalışıyorum. Böyle işte hayatımız. :)

Rutin hayatım bu şekilde. Tabii ki arada hayatımızdaki kişilere göre değişiyor yaptıklarımız. Mesela bir gün eve gidip PC'ye geçmemde sevgilime takılırım, bi' yerlere giderim gibi.
Hocam büfe sahibiyim. Daha doğrusu adı büfe ama mini market tarzı. Öte yandan tarlalarım var, büyük çiftçilik yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı