Bir gününüzü anlatır mısınız?

İkindi 2 gibi kalkılır. İlk iş kettle'a su koyar doğru tuvalete 10 dakika içerisinde tüm ihtiyaçlar giderilir. Kettle'a döner bir fincan çözülmüş kahvemi içerekten yarım saat sosyale takılınır. Daha sonra evin reisi çağırır sofraya geçip ikindi yemek faslı ifa edilir.

Evin ihtiyaçları telefon mesaj, arama varsa tümü maksimum 1 saat içerisinde halledilir. Tekrar PC başına geçilir son oynanan oyun açılır yaklaşık 2 saat soluksuz oyun faslı ve yavaştan mesai saatinin gelip gelmediğinin kontrolü yapılır.

Akşam 6 gibi evden çıkış yarım saat bilardo salonunda gırgır muhabbet, 6.45 işyerine varış yarım saat içerisinde kıyafet değişimi, akşam yemeği faslı ve 7.30 mesai başlangıcı arada bir çaktırmadan telefondan sosyal takip 11.30'dan mekanlar kapanıp mesai bitimi 03.30'a kadar full sosyal takip, mesai bitimiyle birlikte yarım saat içerisinde eve geçip gıda, tuvalet ihtiyaçlarını halledip PC başında sabah 6'ya kadar takılma ve uyku.

Son düzenleme:
Çok saçma geçiyor benimki. Hangi saatten anlatmaya başlayacağımı bile bilmiyorum. Ama illa ki bir yerden başlamak gerekirse;
Öğlen saat 5'te uyan. PC'ye geç. 8.40'ta kalk. Orucunu aç. Arkadaşlarla saat 11'e kadar takıl, sonra onlar süt içmeye gitsin (!), sonra sen de diğer arkadaş grubuna takıl, oo satış muhabbetini çek, sonra saat gece 1'de PC'ye geçip ayrılmadan önce yaptığınız 10 DK'lık LOL muhabbetiyle 1 2.30'a kadar LOL oyna. Sonra feedlersen CS girip taşı, feedlemezsen devam et :D (Ayıptır söylemesi oyuna başlayalı bir hafta oldu da :)). 3'te PC'nin başından kalk. Sahur yap. Sonra 3.30'da arkadaşlarla sabah namazına git. Sonra 4'te namazdan çıkıp arkadaşlarla saat 6'ya kadar muhabbet falan takıl. Eve gel. Evde biraz takıl. Sonra nerede, ne zaman, nasıl olduğunu bilmediğin bir şekilde sız. Sonra yine 5'te uyan :D

Ben de düzgünce tamamını yazayım.
Sabah saat 8'de kalk. Önce yatak toplanır, üst değişir, perdeler açılır ve lavaboya gidilir. Tabii lavaboya gitmeden PC'nin düğmesine basarım ki geldiğimde açılmış olsun :D Neyse sonra PC'ye geç. İlk önce Facebook'tan gelen bildirimleri kontrol et. Daha sonra can sıkıntısından oynadığım Royal Revolt 2'ye gir. Onla da iş bitince Technopat'a giriyorum. 11 gibi annemler kalkıyor oruç olduğumuz için. Normale 9'da kahvaltı yapılır bizde. Ben PC başında olurum. Böyle geçer zaman. En sonunda Technopat'ta bütün konulara bakıp bildirimlere cevap verip iş bitince ya War Thunder ya da World Of Warships oyna. Daha sonra saat 5'te babam gelmesine yakın kapat :D Sonra iftara kadar TV izle, otur, yat, telefonda Technopat'a göz at. Orucu açtıktan sonra ailemle dışarı çıkarım, çıkmazsam oturur evdeki her şeyi yerim. Tabii arada Technopat'a bakarım :D Sonra TV izleyerek ailemle vakit geçiririm. Sorna 11 gibi yat :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı