Bir iç savaş mı yaklaşıyor?

Açıkçası ihtimali var, ortam bunun için uygun, ülkede kaydı ve sayısı belli olmayan bir sürü afgan ve mülteci var, sınırdan içeri silah, cephane, patlayıcı soksalar haberimiz yok. Yanlış bilmiyorsam bu afganlar talibanı Pakistan da kurmuşlar zaten, burada da bir terör örgütü kurmaya çalışabilirler.

Kesinlikle ortamın bunun için uygun olduğu konusunda haklısın, peki diyelim ki gerçekten işler daha da kötüleşti, bu işin sonu sence nereye varacak?
 
Sadece bu videoyu bırakıyorum her şey açıklayıcı 2 taraf içinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence de zaten tüm bu olanların farkında olmamak ve bir insana tapmak için ancak delirmiş olmak gerekirdi.
 
Şu veya bu şekilde Gezi Parkı Direnişi ile 15 Temmuz Darbe Girişimi'nden sonra ülke adım adım daha da gerildi. Sosyal medyada, sokakta, siyasi arenada ciddi bir kutuplaşma hakim. Bunda baskın hükümetin ya bendensin ya da ondansın salvosunu yaratması da fazlasıyla etken tabii. Üstüne de salgın ve ekonomik zorluklar eklenince artık dayanma eşiği aşıldı. He iç savaş mevzusu bana bir miktar distopik geliyor. Lakin önümüzdeki sürecin hepimiz açısından çok normal geçmesini beklemiyorum.
 
Sedat Peker'i tanımam etmem fakat adam "ortalığı karıştıracaklar, sokaklara inenleri Derin Mehmet ve adamları avlayacak. Sakın sokağa çıkmayın" demişti.

TSK'dan çalınan yaklaşık 100 bin kadar silah muhtemelen bunların elinde şu an. Halkımızın çok hızlı gaza geldiklerini biliyorlar, bunun için sürekli propaganda yapacaklardır. Dikkatli olun, evden çıkmayın.
 
Şu veya bu şekilde Gezi Parkı Direnişi ile 15 Temmuz Darbe Girişimi'nden sonra ülke adım adım daha da gerildi. Sosyal medyada, sokakta, siyasi arenada ciddi bir kutuplaşma hakim. Bunda baskın hükümetin ya bendensin ya da ondansün salvosunu yaratması da fazlasıyla etken tabii. Üstüne de salgın ve ekonomik zorluklar eklenince artık dayanma eşiği aşıldı. He iç savaş mevzusu bana bir miktar distopik geliyor. Lakin önümüzdeki sürecin hepimiz açısından çok normal geçmesini beklemiyorum.
Ne eksik ne fazla çok güzel özetlemişsin, ben de çok normal bir süreç beklemiyorum sonrası için ama nedense sanki bunlar bu kadarla kalmayacakmış gibi hissediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı