Bir insan neden Atatürk düşmanı olur?

Dostum ben pek de sevmiyorum ama saygı duyuyorum. Hatta şu an onunla ilgili bir kitap okuyorum. Hem birisine bir kişinin önemliliğini anlatırken olmasaydı şeklinde anlatmayacaksın. Çünkü o da "ona kalırsa şu olmasaydı bu olmasaydı" diye karşılık verir. Ama tarihte şu olsaydı bu olmasaydı diye bir şey yok.
Umurumda değil. Sevmeyen insanlar her zaman benim için en koyun insanlar olacaktır. İnsan yerine bile koyamam.
Sevmek zorunda değil. Ama saygı duymak zorunda.
Zorundalar. Şuanki herşey onun sayesinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuda profesörler bile görüş ayrılığında. Benim bu konuda yargı dağıtacak bilgi birikimim yok. Senin var anladığım kadarıyla. Ne mutlu sana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Not olarak ekleyeyim, Atatürk'ü oldukça seven biriyim.

Not ekleyeyim: Siz cidden "kutsal" kitapların gökten indiğini falan mı sanıyorsunuz? Kitapların kendi bile ayet, ayet indiğini söylüyor.

Örn: Kuran, Muhammed peygamber öldükten ~20 yıl sonra kitap haline getirildi.

Sen sevmek ve saygı duymanın anlamını bilmiyorsun sanırım. Atatürkü bir insan dininden dolayı sevmiyor olabilir en basitinden.

Din bu işlerden ayrı tutulmalıdır. Bir insan duygularını, karşısındakinin dinine göre şekillendirmemeli. En basitinden!

Neden mi? Rezil bir zincirin bir halkası olduğu için.
Koyun koyun analarından babalarından duydukları lafları yayıyorlar. Tabi beyni olmayanlar da inanıyor. Atatürk olmasaydı onları babaları belli olmazdı 😎 (füze attım farkındayım). Ama hala böyle diyorlar. Beyin denen şey yok zaten onlarda. "patato heads". Zaten Atatürk olmasaydı onlar bile şu an yaşamazdı. Atatürk'e saygı duymak zorundasın. Sevmek zorundasın. çünkü şu andaki bütün olanakların Atatürk sayesinde. Sokakta böylelerini görünce öldüresiye dövesim geliyor. Direkt yapmak istediğim şu aslında:

Evet saygı ve sevgi duymak zorundalar.

Dipnot: Pardon diğer mesajları okumadan cevap verdim... :/

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, doğrusu Atatürk’de sevilmeyecek bir insan değil. Şu ülkeye hayrına bir çivi çaktıysa ki çok daha fazlasını da yaptılar, padişahlarımıza ve atalarımıza sahip çıkmalıyız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı