SinanSolmaz
Hectopat
Yaklaşık 4-5 ay önce ayağımı ortadan kırdım şimdi yanlışlıkla kaldırıma çıkarken ortadan bastım ve tekrar kırıldı hastaneye gitmek istemiyorum ne yapabilirim korona virüsten dolayı.
Kırıldığından emin değilim batma var kızardı.
Ambulansı mı çağırsamMecbur gitmen gerekiyor gibi yamuk kaynar felan. Maske ve eldiven takarsan sorun olmaz gibi geçmiş olsun.
Kırıldığından eminseniz hastaneye gidin. Eğer 20 yaş altı iseniz de bence ambulans çağırın.Yaklaşık 4-5 ay önce ayağımı ortadan kırdım şimdi yanlışlıkla kaldırıma çıkarken ortadan bastım ve tekrar kırıldı hastaneye gitmek istemiyorum ne yapabilirim korona virüsten dolayı.
Kırıldığından emin değilim batma varKırıldığından eminseniz hastaneye gidin. Eğer 20 yaş altı iseniz de bence ambulans çağırın.
Ambulansı mı çağırsam.
Kırıldığından emin değilim batma var kızardıBence ambulans çağırma ben geçen annemi götürdüm mecbur kaldık üşütmüştü acile girdim direkt zaten korona hastaları farklı yerden alınıyor bende maske vardı yanımdaki adam korona pozitif çıkmış aramızda 3 MT vardı 15 gün geçti herhangi bir şey yok ama ambulans sıkıntı biraz korona taşıyorlar.
Kırıldığından emin değilim batma var kızardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.