Çözüldü Bir kez kırılan ayak ikince kez kırıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SinanSolmaz

Hectopat
Yaklaşık 4-5 ay önce ayağımı ortadan kırdım şimdi yanlışlıkla kaldırıma çıkarken ortadan bastım ve tekrar kırıldı hastaneye gitmek istemiyorum ne yapabilirim korona virüsten dolayı.

Yaklaşık 4-5 ay önce ayağımı ortadan kırdım şimdi yanlışlıkla kaldırıma çıkarken ortadan bastım ve tekrar kırıldı hastaneye gitmek istemiyorum ne yapabilirim korona virüsten dolayı.
Kırıldığından eminseniz hastaneye gidin. Eğer 20 yaş altı iseniz de bence ambulans çağırın.

Ambulansı mı çağırsam.

Bence ambulans çağırma ben geçen annemi götürdüm mecbur kaldık üşütmüştü acile girdim direkt zaten korona hastaları farklı yerden alınıyor bende maske vardı yanımdaki adam korona pozitif çıkmış aramızda 3 MT vardı 15 gün geçti herhangi bir şey yok ama ambulans sıkıntı biraz korona taşıyorlar.

Bence ambulans çağırma ben geçen annemi götürdüm mecbur kaldık üşütmüştü acile girdim direkt zaten korona hastaları farklı yerden alınıyor bende maske vardı yanımdaki adam korona pozitif çıkmış aramızda 3 MT vardı 15 gün geçti herhangi bir şey yok ama ambulans sıkıntı biraz korona taşıyorlar.
Kırıldığından emin değilim batma var kızardı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı