Seni gormeden.Aynısını daha önce yapmıştım bence işe yaramıyor. Direk söyleyecegim ne olursa artık.
Kime dedin
dostum?
Seni gormeden.Aynısını daha önce yapmıştım bence işe yaramıyor. Direk söyleyecegim ne olursa artık.
Kime dedin
dostum?
Doğru.Ya hep ya hiç! Git söyle, nolacak kafana meteor mu fırlatacak?
Bana karışamazlar. Yiyosa yapsinlar.@Silinen üye Valla bizde öyle ortam yok. Hoca 2 kişinin sevgili olduğunu öğrenmişti ve hesaplarınızı kapatın demişti 3. sınıfta bende gıcık olduklarımın Facebook hesaplarına girip hesabı silmiştim.
Mektup tarzı olay 1 bir kere yaşandı onu da 20 dakikada yazanı buldular.
Ben direk söyleyeceğim sağol taktik için…Seni gormeden.
Daha taktigi vermedim. Sizi gorursem is cozulecek.Doğru.
Bana karışamazlar. Yiyosa yapsinlar.
Ben direk söyleyeceğim sağol taktik için…
Telefonunu alıp sosyal medya hesapları var mı diye soracagım.@Eagle Mektup işe yaramaz ise dijital ortamlar var, sosyal medyadan ulaşmaya çalış, telefon numarasını alabilirsen, kendin belli etmeden (profil fotoğrafı olmadan) whatsapp yolu ile mesaj göndermeyi deneyebilirsin.
Ama en etkili yöntem yüz yüze görüşüp konuşmaktır. Öyle bir durum yaratmaya çalış, yalnız ikiniz olun mutlaka.
Nasıl yani?Hocam simdi cekip atarsaniz olayi hemen cozerim.![]()
Anlamadim?Daha taktigi vermedim. Sizi gorursem is cozulecek.
Telefonunu alıp sosyal medya hesapları var mı diye soracagım.
Soyadını bilmiyorum hiç söylemedi.Şu anda isim ve soy ismi ile ararsan belki bulabilirsin.
Hocam tipinizi gormem lazim hemen atin yoksa polis cagiricam artik 3 yorumdur yaziyorum.Teld
Telefonunu alıp sosyal medya hesapları var mı diye soracagım.
Nasıl yani?
Anlamadim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.