Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 gün önce “Bazı şeyler hala geçip gitmedi bende” gibi bir mesaj atıp barışma sinyalleri veren eski sevgilim bugün her yerden engelledi beni. Bir insan neden sadece 2 günde bu kadar değişir abi ya? Okuldan geldiğimden beri çocuk gibi ağlıyorum, iştahım bile kesildi. Sanırım ondan umudumu tamamen kesmem gerekecek. Sana zarar veren birini hala sevmek gerçekten çok zor. Konu açınca bir ton emoji atanlar yüzünden konu açasım da gelmiyor, buraya yazayım dedim. Beni bir tek siz anlarsınız konu sahibi hocam.
 
Son düzenleme:
@v1ncent, hocam hislerimi döktüğüm konuya bile kahkaha atan olmuş, konu açmamanız gerçekten iyi oldu. Bu konuyu elimden geldiğince aktif tutmaya çalışıyorum, kızlara yüz vermeyin. Bırakıyor mu, salın gitsin. Sakın arkasından yas tutmayın, hayatınıza bakın. Genç adamsınız, karşınıza niceleri çıkar.
 
Bu arkadaşı takmamanızı öneririm. Kendisi ve arkadaşı boş yapmak için gelmişler sanırım.
1631313831819.png
 
Eğer ki birilerine bağlanacaksanız o aileniz olsun çünkü aile her şeydir, sizi yarı yolda bırakmaz, siz düştüğünüzde arkanızda durur. Ben her zaman aileme bağlandım, iyi ki de bağlanmışım diyorum.
Ve sadece ailenize güvenin arkadaşlar çok yakın arkadaşınıza dahi güvenmeyin ne olacağı belli olmaz sizin zayıf noktalarınızı bildikleri için.@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam da zaten nasıl ne yaşadığını anlatmış, ana fikir çıkarmanızı öneririm arkadaşlar. Aileden başka kimseye güvenmemenizi öneririm.
Sağlıcakla kalın...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı