Bir kişiyi kırmayın

Hayır. Kur'an-ı Kerim, şu an orijinal halinde. 1 kelimesi bile değiştirilmedi. Kıyamet gününe kadar değiştirilmeyecek. Bunu Kuran'ın kendisi söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Emma Stone, arkadaş işte değiştirildiğinden şüphe ediyor. Kur'an'ın kendisi söylüyor diyorsunuz, doğru kendisi söylüyor ancak arkadaşın kafasında soru işareti var, onu gidermemiz gerekmekte. Nasıl giderebiliriz, bilmiyorum.

Öyle olursa kutsal kitap Kur'an ile çelişir, kurban kesmek günahsa tanrı bunu istemez. "Biz bilmiyoruz" diye bir şey olamaz dini olarak.
Öyleyse de bilemeyeceğinden tanrı cezalandırmaz diye düşünüyorum, din işleri karışık zaten bir yerden sonra delirilir bence

@Linuxginar, bence de. Düşünmemek en iyisi, adamı gerçekten delirtir.

Dediğinize katılıyorum hocam ama bir kişinin kusurunu örtmek yerine onu komikmiş gibi ortaya çıkaranlar var bu genelde 18 yaş altında oluyor herkes menfaat peşinde sevgililikler arkadaşlıklar insan kime güveneceğini şaşırıyor umarım hayatlarımıza bu tür insanlar çıkmaz.

Evet haklısınız. Ama biz sadece bunu söyleyebiliriz. Ötesine gitmemiz imkansız. Önemli olan bunları düşünmeyip, delirmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…