Bir kız tarafından oyalandım

Şunları söyleyen birinin yaptığı şeyi yapmama olasılığı 0.
Aynen öyle ben de katılıyorum :D Bana da bir ara denilmişti tam evlenilecek adamsın ben de dedim kesin yaşanmıştır bu. Bir kız sizinle bu tarzda konuşuyorsa hiç arkanıza bakmayın çekip gidin.
 
Daha yeni olmuş bir olay, eğer anıları / geçmişi bir silen bir makine yoksa hemen unutmazsınız ve bu çok normal. Size her ne kadar çok büyük bir sahtekarlık yapmış olsa da, nefret bile etseniz hemen unutamayacaksınız. Sürekli aklınızda kalacak, bunun ilacı zaman. Zaman içinde, başka şeylere uğraş vererek (Hobi edinin, ders çalışın, oyun oynayın, başka arkadaşlarınız ile dışarı çıkın...) unutmasanız bile hatırlamayacaksınız çünkü onu hatırlayacak zamanınız olmayacak ama tabii ki aklınızda hep "bana böyle yapan bir kız vardı" diye kalacak. Zaman ve başka şeylere uğraş çözüm bu.
 
Gene kızlar şaşırtmıyor, bir kere de şaşırtın, bir kere. Kardeşim kızlara güvenme, onlar herkesle konuşur. 10-15 kişiyi aynı anda idare ederler, hangisiyle konuşmak isterlerse onunla konuşurlar. Kesinlikle güvenme, kafana takmamaya çalış. Bir süre sonra unutursun.
 

Geri
Yukarı