Bir kıza takıntılı kaldım

burak0812

Femtopat
Daha fazla  
Ben bir lise öğrencisiyim ve 1 yıldır bir kıza takıntılı yaşıyorum. Takıntı diyorum ama irademe sahip çıktığım için ve gururuma yediremediğimden bu olayı kıza şu ana kadar çaktırmadim. Sadece kıza bir kere sosyal medyadan yazmıştım ve zaten o sohbette hemen bitmişti. Ama sizden yardım istiyorum çünkü kızı gerçekten kendime layık görüyorum. Sizce ne yapmalıyım bu takıntı beni yiyip bitirecek.(Not: Tip, fizik vs... Bunlar sıkıntı değil hepsi idareli şekilde var bende)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir lise öğrencisiyim ve 1 yıldır bir kıza takıntılı yaşıyorum. Takıntı diyorum ama irademe sahip çıktığım için ve gururuma yediremediğimden bu olayı kıza şu ana kadar çaktırmadim. Sadece kıza bir kere sosyal medyadan yazmıştım ve zaten o sohbette hemen bitmişti. Ama sizden yardım istiyorum çünkü kızı gerçekten kendime layık görüyorum. Sizce ne yapmalıyım bu takıntı beni yiyip bitirecek.(Not: Tip, fizik vs... Bunlar sıkıntı değil hepsi idareli şekilde var bende)

Git açıl kanka söyle olursa olur yoksa böyle nereye kadar aynı hatayı ben yaptım tam geri zekalı gibi suskun çocuk oldum hatta ettik sen etme.

Neyi gururuna yediremiyorsun, neden takıntı yaptın? Durduk yere olduğunu düşünmüyorum. Halihazırda lisedeyken git kızla adam gibi konuş. Pişman olursun sonra.

Ben bir lise öğrencisiyim ve 1 yıldır bir kıza takıntılı yaşıyorum. Takıntı diyorum ama irademe sahip çıktığım için ve gururuma yediremediğimden bu olayı kıza şu ana kadar çaktırmadim. Sadece kıza bir kere sosyal medyadan yazmıştım ve zaten o sohbette hemen bitmişti. Ama sizden yardım istiyorum çünkü kızı gerçekten kendime layık görüyorum. Sizce ne yapmalıyım bu takıntı beni yiyip bitirecek.(not: Tip, fizik vs... Bunlar sıkıntı değil hepsi idareli şekilde var bende)

Belki oda senden hoşlanıyordur. Kıza direk açılma genelde red yersin, önce arkadaş ol sonra ilerletirsin.

Şu ana kadar açılmadığım her ânımdan pişmanım, ne kadar zor olsa da git konuş. En kötü ihtimalle sana olmaz, hayır diyecek ve hayatında önemli bir şey değişmeyecek.

Şu ana kadar açılmadığım her ânımdan pişmanım, ne kadar zor olsa da git konuş. En kötü ihtimalle sana olmaz, hayır diyecek ve hayatında önemli bir şey değişmeyecek.

Okul açıldığında dediklerinizi yapacağım teşekkürler herkese.

Git açıl kanka söyle olursa olur yoksa böyle nereye kadar aynı hatayı ben yaptım tam geri zekalı gibi suskun çocuk oldum hatta ettik sen etme.
Dediğiniz gibi aslında açılırsam ve red yersem bir gün ölürüm ama açılmazsam her gün ölürüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı