Bir kızdan red yeseniz pes edip çekilir misiniz yoksa bu iş olacak diye uğraşır mısınız?

Devam etsen rezil olursun gururunla birak normal bir şey reddedilmek.
Valla hocam anlamıyorum mesajlaşırken o kadar samimiler ki tamam oldu bittiye getiriyorsun sonra arkadaş ayağına yatıyorlar bilerek mi yapıyorlar yoksa. Cidden arkadaş olarak mı görüyorlar anlamıyorum. Şahsen ben arkadaş olarak gördüğüm bir kızla bu kadar samimi konuşmam.

Valla hocam anlamıyorum mesajlaşırken o kadar samimiler ki tamam oldu bittiye getiriyorsun sonra arkadaş ayağına yatıyorlar bilerek mi yapıyorlar yoksa. Cidden arkadaş olarak mı görüyorlar anlamıyorum. Şahsen ben arkadaş olarak gördüğüm bir kızla bu kadar samimi konuşmam.
Hocam iki ihtimal var mesajlari tam görmeden yorum yapamam ya kız normal muhabbet olsun diye konuşuyor ya da herkese umut veriyor. Ama bilerek yapsa bile çok önemli değil salın geçin.

Cevaplarınız için teşekkürler. Zaten alışığım bu durumlara kendimi büyük oranda topladım Allaha şükür. Siz siz olun bu olaylara çok kaptırmayın kendinizi. Belirsizlikten ve boş umuttan kaçının. Flört filan boş direkt nikahı basıcak kız bulursanız kaçırmayın. Nikahı basıp piyasadan çekilin iyi günler 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı