Bir kızı nasıl kendime bağlayabilirim?

Ailem psikolojik sıkıntılarımla ilgenmezler. Beni olduğuma bırakıyorlar istediğimde bu zaten ama haklı olabilirsiniz. Konuştuğum sadece 3 arkadaşım var onlarda merhaba merhaba. Fake instagram safyası açtım çok mutluyum ve heyecandan titriyorum kıza nasıl yazacağım benim olduğumu anlarmı diye

Kesinlikle yapmalısın. Sürekli onun selam vermesini ve konuşmasını bekler isen karşı taraf kendini kötü hisseder. Sen biraz adım atmaya başla. Daha iyi olacağını düşünüyorum.

Kesinlikle yapmalısın. Sürekli onun selam vermesini ve konuşmasını bekler isen karşı taraf kendini kötü hisseder. Sen biraz adım atmaya başla. Daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bugün coğrafya dersinden ödev vardı. Benden yeşil bir kalem istedi ve bende cesaretimi toplayıp tabi ki var dedim ve gözlerinin içine bakarak yüzüne gülümsedim. İlk defa gözlerini gördüm ve ona bu kadar yakından baktım Sonra bana kalemi sana verdiler mi ? dedi bende hayır dedim. Bu bence çok büyük bir adım. Yalnız Allah korusun buradan anlarsa benim kim olduğumu bırak yüzüne bakmayı okula gidemem Bilmiyorum belki öğrenmesi iyi olur, belki o da benden hoşlanıyordur ?

Bunu bilemeyiz. Ama yaşayıp öğreneceksin. Bazı şeyleri yaşamaktan korkma. Bazı şeyleri yaşaman gerekiyor ise en iyisi yaşamaktır. Bunun gibi şeyler ile devam et. Bunun ile bir adım atmış oldun. Bunun gibi şeyler yapmaya devam et.

Dostum gerçekten çok moral verdin. Gerçekten çok saol. Bunun gibi adımlar artık yavaş yavaş büyüyecek. En sevdiğim yanı kızla çok fazla ortak yönümüz var. O akrep bende akrebim. Gibi gibi... En sonunda yüzüne söyliyeceğim artık seni seviyorum diye.

Hemen söyleme bence. Kararını etkilemek istemem. Zaman geçtikten iyice tanıdıktan sonra bunun gibi şeyleri söylemek daha iyi olur bence.

Hemen söyleme bence. Kararını etkilemek istemem. Zaman geçtikten iyice tanıdıktan sonra bunun gibi şeyleri söylemek daha iyi olur bence.
Bende onu diyorum ya işte. Kızla bir arkadaşlığımız olsun rahat rahat yanı boşken yanına gidebiliyim. Ona rahat rahat selam verebiliyim. Konuşabiliyim. Zaten ben ona sürekli selam verince daha doğrusu her gün ben vermediğim zaman o verir bir şey mi oldu der diye düşünüyorum. Ama malesef özgüvensiz salak ve aptal biri olduğum için bunları yapamıyorum. Kendime ne küfürler etsem, ne hakaretler etsem azdır ! Bunu nasıl yeneceğimi de bilmiyorum aileme asla söylemem dalga konusu olur bu ailem için. Eğer kızla aradaki samimiyetimi kurarsam ona karşı hislerimi açıklayacağım.

Bir ilişki uzmanına git.
Dostum doğru diyorsun da ilişki uzmanından çok tecrübesi olana güveniyorum ben. Konuyu açarken de demiştim zaten kızlarla arası iyi tecrübeli technopat üyeleri varsa yardım istiyorum demiştim.

Kendini asla küçük görme. Kendine güven. Yapabileceğini biliyorum. Bu olayı herkes yaşadı. Herkesin zayıf olduğu bir alan vardır. Senin yapman gereken kendine güvenmek. İnan başka şey yapmana gerek yok.

Birazda kaynatalım ama değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…