Shao Kahn
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Dövüşçü :D
Kız daha isteğimi kabul etmedi, hadi bakalım. Benim amacım aslında sadece o da beni seviyor mu onu öğrenmek. Hatta daha doğrusu amacım o değil onunla çıkmakSana şimdi burada uzun uzun bir yazı yazacağım. Okursan, okursun.
Sen, sensin. Herkezin olduğu gibi bir insansın. Herkes utanır. Benimde uyandığım bazı şeyler var,
örnek verirsem vücüdum kokarsa yanımdaki babam olsa utanırım ama bişey olmaz. Fırat'ın dediği gibi ilk hamleyi sen yap. Bana baktı demişsin, belkide oda seni seviyordur, belli olmaz. Ama yanında yakışıklı bir erkek varsa ona da bakıyor olabilirTek taraflı ilişki olmaz. Senden hoşlanıyorum, dersin. Olur veya olmaz diye 2 seçenek çıkar. Olur derse eminim UEFA'da Galatasaray'ın Barselona'ya 5 gol attığı sevincini yaşarsın
Sonra bir bakmışsın, senden ayrılmış olabilir. Yani belli olmaz, böyle şeyler. Ona selam derken aklında şu olmamalı "Ben onu seviyorum, oda beni seviyor" gibisinden hemen umuda kapılma pişman olursun.
Ben lisede aşık olmaya karşıyım ama neyse bidaha mı geleceğiz dünyaya "Seni seviyorum." de gitsin, bitsin bu işAma gerçekten asosyalliği bırakman lazım
Bu yazıyı okuyana kadar kıza mesaj atsaydın, şimdiden sevgili olmuştunuz
Biraz kaynatmak iyidir.
Dostum naptın sen öyleKaraciğerine çalış. Bir de açılıcaksan Facebook' tan yapma. Yüzüne söyle.
Hayırlı olsun.![]()
@Silinen üye dostum arkadaşımdan rica edip kızın sevgilisi olup olmadığını araştırdım. Kızın sevgilisi varmış. Dediğin gibi sevgilisi varsa bakmam adamlığa sığmaz. Herkese yardımı için çok çok teşekkür ederim