Bir köpeğin aylık masrafı nedir?

Ghost0Fsparta

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 aylık rottweiler sahiplenmeyi düşünüyorum. Bilgi sahibi arkadaşlara sormak istediğim sorular var. Yavru halinde ve yetişkin halinde aylık ortalama kaç TL mama masrafı çıkar, aşıları saymazsak? Sadece besleme maliyeti olarak yani. Yavru iken şu kadar, yetişkin iken şu kadar diye ayırırsanız sevinirim. Arada tavukta haşlar veririm.

Arkadaşlar 3 aylık rottweiler sahiplenmeyi düşünüyorum. Bilgi sahibi arkadaşlara sormak istediğim sorular var. Yavru halinde ve yetişkin halinde aylık ortalama kaç TL mama masrafı çıkar, aşıları saymazsak? Sadece besleme maliyeti olarak yani. Yavru iken şu kadar, yetişkin iken şu kadar diye ayırırsanız sevinirim. Arada tavukta haşlar veririm.
Yavru iken daha sık beslenir 15 kg mama 1300~ TL desek aylık mamanın %70ini bitirir. Aylık 1000TL sadece mamayı kapatabilirsiniz düz hesap.

Yavru iken daha sık beslenir 15 kg mama 1300~ TL desek aylık mamanın %70'ini bitirir. Aylık 1000TL sadece mamayı kapatabilirsiniz düz hesap.

Marka önerin var mı? Royal canin 12kg rot için özel formül almayı düşünüyorum. En azından 1-2 kerelikte olsa zengin mama tüketsin hayvan:D kaç gün götürür 12kg mama 2 aylık rotu. Bir de başka ne ile besleyebilirim. Yavru diye her şeyi vermeye korkarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı