Bir milyon yazılımcı projesine ne oldu?

One Face

Kilopat
Bir ara 1 milyon yazılımcı projesi mi ne vardı. Ne oldu o projeye? 4 sene falan geçti herhalde.
Adamakıllı bir şeyse bu zamana meyvesini vermesi gerekiyordu diye hatırlıyorum.

1 Milyon İstihdam projesiydi, hala giriş yapıp ücretsiz eğitimler alabiliyorsunuz.

Bir ara 1 milyon yazılımcı projesi mi ne vardı. Ne oldu o projeye? 4 sene falan geçti herhalde.
Adamakıllı bir şeyse bu zamana meyvesini vermesi gerekiyordu diye hatırlıyorum.
2.5 milyon kişiye eğitim vermişler halen daha da veriyorlar. Ama bana garip geldi. Amacı gibi bir şey olsaydı Türkiye şu an teknoloji devi olurdu herhalde.

1743093725781.png

Universitelerle anlasip sekildeki gibi her okula bu cihazlardan bir suru yerlestirilmesi konusunda bir girisim baslattim.

Cihazin gomulu yazilmini SuperAI, Claude Pro 8.5x-i12 ve uzmani oldugum prompt analizleriyle sorunsuz 3 saat icerisinde yazdim. Odeme alt yapisini dokumanlari analiz eden AI'in yazmasi hic sorun cikarmadi.

Bu sayede ozellikle sinav donemlerinde 500 bine yakin pasif gelir elde ediyorum. Bu sistemin dogru tesvik ile doviz geliri elde etmemesi mumkun degil, yurt disina da yayilacagiz uygun gencler yetistirebilirsek. Geliri paylasmayi dusunuyorum.

Tum bunlari nasil yaptigimi aciklayan egitim serileri yayinlayacagim, herkes yapabilir.

Ustteki gibi 30 saniyede totodan uydurma bilgilerle caresiz gencleri kandirip manipule etmek cok kolay. Diger online kurslarda oldugu gibi burada da egitim verenler alanlardan cok kazanacak cunku hayal satiyorlar.

Son düzenleme:
Yazılımın ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız , bu eğitmler size bu cevabı verir. Ama sizi bir yazılımcı yapmaz. Çoğu eğitimler bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı