Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

  • Evet

  • Hayır

  • Kararsızım


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Korsanı nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum, küçüklüğüm harici her zaman Steam kullandım ama son fiyatlar sonrası ben bile korsan oyun oynamaya başlayacağım. 5 bin liraya zar zor ekran kartı almışken nasıl oyun başına beşte birini verebilirim ki? 500-600 olsa yine olabilir ama üstü kurtarmıyor. Üstünü alabilmem için tüm sosyal hayatımı sıfırlamam gerekir ve oyun oynamanın amacı kesinlikle bu değil
Çoğu AAA oyunlarda artık korsan koruması oluyor. Onu kıran da 1 kişi var o kişi de kırmak için 500 dolar bağış istiyor.
 
Evet ben de kendi fikrimi söyledim zaten.
Viking temasını ve puslu (tam istediğim tabir bu değil ama bulamadım) atmosferini sevdiğim için oyun beni çok sardı. Bazı kişilerin aksine oyun içi hatalarla da pek karşılaşmadım, o yüzden oyunun bana verdiği deneyim çok büyük oranda iyiydi. Sadece Odyssey ile birlikte bu oyunda da haritanın büyüklüğü ve sürekli bir yerlerden çıkan bir yan olayla uğraşmak yoruyor.
 
Viking temasını ve kuzeyin puslu atmosferini sevdiğim için oyun beni çok sardı. Bazı kişilerin aksine oyun içi hatalarla da pek karşılaşmadım, o yüzden oyunun bana verdiği deneyim çok büyük oranda iyiydi. Sadece Odyssey ile birlikte bu oyunda da haritanın büyüklüğü ve sürekli bir yerlerden çıkan bir yan olayla uğraşmak yoruyor.
Ben de Viking temasını seviyorum ama 20. saatten çok bayıyor oyun. GoW, RDR 2 gibi oyunlar oynadıktan sonra cidden oynarken bayıyor insanı AC oyunları. Tüm oyunlarını oynadım bu arada.
 

Geri
Yukarı