Bir oyundaki VAC diğer oyunları etkiler mi?

1 PC'de herhangi bir oyunda hile açarsam CS:GO gibi hile açmadığım diğer hesap da VAC yer mi?
Eğer donanım banı yersen birdaha oynayamazsın. Büyük ihtimal küfür yemeye hazır bir hilecisin ama yinede diyeceğim şu ki eğer o hile CS:GO dosyalarını silmişse baştan kurulum veya format atarsan anca ban yemezsin. Ayrıca bedava hile kullanacaksın büyük ihtimal ve "legit" oynamanın tadına varıp main hesabında da ban yersin umarım.
 
Eğer aynı telefon numarası üzerine Steam guard varsa o hesabınızda hile yaptığınız oyundan ban yer. Steam guard başka telefonda veya yoksa o hesap ban yemez. Ban yerseniz sonra aynı telefonu başka hesapta aktive ederseniz yine o hesapta ban yiyecektir. 3 ay sonra telefonu eklersen ban yemiyormuşuz diyorlar ama ben güvenip eklemedim. Hesabımı çalıp hile açmışlar yapacak bir şeyde bulamadım hesap öyle duruyor. Onun dışında ban yemez. Tabiki diğer hesapla girmeden önce CS silip tekrar yüklemeniz veya hileli dosyaları ve hileyi bilgisayarınızdan temizlemelisiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı