Bir oyundan beklentiniz nedir?

Oyundan çıkamamam lazım. İster bunu açık dünya ile ister görevlerle isterse farklı şeylerle ilişkilendirebilirsiniz. Vuruş hissi iyi olmalı.Aynı şekilde arayüzde sade ve anlaşılır. Benim için FPS modu çok önemli değil. Fakat bir tuş ile geçebilsek tabii ki de iyi olur. Hikayesi en önemli şeylerden biridir bence. Ve bence en önemlisi de oyun uzun sürmeli. Tam keyif alarak oynuyorum bitiyor nefret ediyorum. Ama oyun süresini uzatalım diye aynı şeyleri önümüze sürüp durmamalısınız.

Güzel hikayesi olsun, kontrolleri rahat her kesime hitap etsin, her sisteme uysun. Bence en önemlisi Türkçe olsun.

Oyunu 1 saat oynadıktan sonra tüm mekanikleri ve özellikleri öğrenmek. Aksi halde oyun sıkıyor. Yani 1-2 saat geçmesine rağmen hala oyunun basit mekaniklerini öğrenmek için çaba harcıyorsam o oyunu oynamam.

Oyun yapımına hız kesmeden devam ediyorum. Sizlere, editörden çektiğim gün doğumu fotoğrafını sunuyorum. O sırada gece gündüz döngüsü için uğraşmaktaydım.

Karaktere takılmayın. Test amaçlı hazır bir karakter kullanmaktayım. İlerleyen zamanlarda karakter oluşturma ekranını sizlere sunacağım. Oyunun senaryosu yazılmakta. Senaryo bittiğinde hikayesiyle birlikte bir tanıtım konusu açacağım.

Fotoğraf, editör üzerinden çekildiği için kaliteli değildir. Grafik kalitesine takılmayınız.

Bana göre 4 tane şey önemli optimizasyon, grafik, oynanış, hikaye.

Başarılar ve iyi şanslar hocam. Oyun tutturma işi birazda şans işidir. Ondan şans diledim .

Beklentim olarakta optimizasyon, hikaye, bug glitch olmaması, oynanış ve kendine has mekanikler diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…