Bir oyundan beklentiniz nedir?

Merhabalar, şu an bir oyun programlama işi içerisindeyim. Fantastik bir medieval oyun için kolları sıvadım ve başlangıç için temeli oluşturmaya başladım. Sizin fantastik bir medieval türü oyundan beklentileriniz nedir? Oyunda büyü olmalı mı yoksa tamamen kılıç dövüşüne dayalı bir evren mi oluşturulmalı? Oyunu TPS bakış açısına göre kurguluyorum lakin TPS ve FPS arası geçiş önemli mi? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Oyundan çıkamamam lazım. İster bunu açık dünya ile ister görevlerle isterse farklı şeylerle ilişkilendirebilirsiniz. Vuruş hissi iyi olmalı.Aynı şekilde arayüzde sade ve anlaşılır. Benim için FPS modu çok önemli değil. Fakat bir tuş ile geçebilsek tabii ki de iyi olur. Hikayesi en önemli şeylerden biridir bence. Ve bence en önemlisi de oyun uzun sürmeli. Tam keyif alarak oynuyorum bitiyor nefret ediyorum. Ama oyun süresini uzatalım diye aynı şeyleri önümüze sürüp durmamalısınız.

Oyunun temelini atmaya başladım. Yakın zamanda oyun hakkında bir konu açacağım. Öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
oyun.png

Oyunu 1 saat oynadıktan sonra tüm mekanikleri ve özellikleri öğrenmek. Aksi halde oyun sıkıyor. Yani 1-2 saat geçmesine rağmen hala oyunun basit mekaniklerini öğrenmek için çaba harcıyorsam o oyunu oynamam.

Oyun yapımına hız kesmeden devam ediyorum. Sizlere, editörden çektiğim gün doğumu fotoğrafını sunuyorum. O sırada gece gündüz döngüsü için uğraşmaktaydım. :)

Karaktere takılmayın. Test amaçlı hazır bir karakter kullanmaktayım. İlerleyen zamanlarda karakter oluşturma ekranını sizlere sunacağım. Oyunun senaryosu yazılmakta. Senaryo bittiğinde hikayesiyle birlikte bir tanıtım konusu açacağım.
Gün doğumu.png

Fotoğraf, editör üzerinden çekildiği için kaliteli değildir. Grafik kalitesine takılmayınız. :)

Merhabalar, şu an bir oyun programlama işi içerisindeyim. Fantastik bir medieval oyun için kolları sıvadım ve başlangıç için temeli oluşturmaya başladım. Sizin fantastik bir medieval türü oyundan beklentileriniz nedir? Oyunda büyü olmalı mı yoksa tamamen kılıç dövüşüne dayalı bir evren mi oluşturulmalı? Oyunu TPS bakış açısına göre kurguluyorum lakin TPS ve FPS arası geçiş önemli mi? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bana göre 4 tane şey önemli optimizasyon, grafik, oynanış, hikaye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı