Bir oyunu sunucuya bağlamak ve oda kurmak

harajukubarbie

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2017
Mesajlar
983
Çözümler
2
Merhaba tekrardan, dün YouTube'da S2 videoları ile hasret giderirken bir Discord linki buldum ve girdim. Kendileri bayağıdır oyunun üzerinde çalışıyormuş. Onlarla konuştum ve bana oyuna giriş yaptıklarını fakat sunucu seçim yerinden öteye gidemediklerini söylediler. Oyunu sunucuya bağlamak hakkında bilgisi olan var mı? Eğer yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • sonsilah_server_select.png
    sonsilah_server_select.png
    264,7 KB · Görüntüleme: 93
Hangi motorla yapılmış?
Onların hakkında bir bilgiye sahip değilim. Onlara yardımcı olmaya çalışıyorum fakat bu konularda bilgim yok. Sunucularında oyunun launcherını düzelttikleri falan yazıyordu. Bir de server.bat yazıyorlarmış. Server seçim ekranından öteye gidemiyorlar neden kaynaklı anlamadım. Belki oyun dosyalarındandır bilemiyorum. Hala server üzerinde çalışıyorlarmış. Onlar da servera giriş yapabilecek ve oda kurabilecek biri arıyor.
 
Onların hakkında bir bilgiye sahip değilim. Onlara yardımcı olmaya çalışıyorum fakat bu konularda bilgim yok. Sunucularında oyunun Launcher'ını düzelttikleri falan yazıyordu. Bir de server.bat yazıyorlarmış. Server seçim ekranından öteye gidemiyorlar neden kaynaklı anlamadım. Belki oyun dosyalarındandır bilemiyorum. Hala server üzerinde çalışıyorlarmış. Onlar da servera giriş yapabilecek ve oda kurabilecek biri arıyor.

C# veya C++ gibi bir şeyse yardımcı olabilirim isterseniz Discord adresini gönderin.
 
C# veya C++ gibi bir şeyse yardımcı olabilirim isterseniz Discord adresini gönderin.
Şu an aktif değiller ama ben atayım yine de discord linkini. Aktif olduklarında yazarım bakarlar. Şimdiden çok teşekkür ederim.
C# veya C++ gibi bir şeyse yardımcı olabilirim isterseniz Discord adresini gönderin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı