Bir sınıf büyük birisinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar hep ergenlik. Şaka maka, gidip konuşmazsan ona başka biri açılabilir. Ve, onun başka biri ile çıkması ve senle konuşması ne kadar acı veriyor tahmin bile edemezsin.

Hormonlarla alakalı. :D
Hormondan kastın farklı şeylerse asla öyle bir amacım olmadı, aklımın ucundan dahi geçmedi :D
Bunlar hep ergenlik. Şaka maka, gidip konuşmazsan ona başka biri açılabilir. Ve, onun başka biri ile çıkması ve senle konuşması ne kadar acı veriyor tahmin bile edemezsin.
Çıkmasını geçtim, sevdiğin birinin herhangi bir erkek ile konuşması bile sinirime gidiyor benim, her ne kadar reddedilmiş olsam da :)

Hormondan kastın farklı şeylerse asla öyle bir amacım olmadı, aklımın ucundan dahi geçmedi :D

Bahsettiğim Testosteron erkekler hormonu. Kızlarda da bulunuyor ama onlarda az. Erkekler de ise aşırı fazla.

Çıkmasını geçtim, sevdiğin birinin herhangi bir erkek ile konuşması bile sinirime gidiyor benim, her ne kadar reddedilmiş olsam da :)

Benden sana abi tavsiyesi taktik maktik yok bam bam bam ! Şaka bir yana tanışmadan arkadaş olmadan sakın açılma kıza. İyice tanı ne sever ne yapar ne eder bunları bil. Kızı tanımadan açılırsan reddedilme şansın yüksek. Kendine güven herşeyden önce.

Benden sana abi tavsiyesi taktik maktik yok bam bam bam ! Şaka bir yana tanışmadan arkadaş olmadan sakın açılma kıza. İyice tanı ne sever ne yapar ne eder bunları bil. Kızı tanımadan açılırsan reddedilme şansın yüksek. Kendine güven herşeyden önce.
Aynen öyle hocam. Kesinlikle tanışması lazım bende aynı hatayı yaptım çünkü 1 hafta önce...

Bence arkadaşlık ilişkisinden sevgili ilişkisine geçmek sıkıntılı.

Biraz yapmacık geliyor bana.

Kanka filan der bozulursun. Ayrıca sen arkadaş arkadaş takılırken kız bir gün sevgili bulup seni onunla tanıştırabilir.

"-Tesla bak yeni sevgilim!"
"-Selin (?) senden çok bahsetti."
"- Hehe... Memnun oldum. ( :cry:)

İleride ayrılırlarsa ağlamasını, dertlerini çekeceksin.

Zaten "kanka" diyorsa olmaz bence o iş.

Yani bilmiyorum. Yap bir şeyler. Animelerde böyle oluyor :D

Son düzenleme:
Dostum yapma bunu. Lisede o bir yaş çok önemli. Büyükse, o üniversite'ye gittiğinde seni bekleyecek mi?
Hem aynı üniversite'ye gidebilecek misiniz? Bunu bir düşün.:like:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı