Bir su nasıl içilmez ?

Ablam evlenince evdeki iki kuşumuzu da aldı götürdü. Çok özlüyorum onları.

XY79egE.jpg

Aynen ölünce üzülüyor insan :) Bahçemizde en az 5 tane kuş yatıyor bizim. Kendimi bildim bileli kuş besliyorum :)

Kuş veya kedi var aklımda alınacaklar listesinde. Sabah kedinin başına gelip kaldırması olayını kedi besleyenler çok güzel bir şekilde anlatıyorlar. :D Siz anlatınca kuşa daha bir kanım ısındı.

Kedi sıkıntılı olur sağa sola işer arada bir gezdirmen gerekir tüyleri dökülür canı sıkılınca tırmık atar eve gelen misafir korkar... Evde en beslenilesi hayvan kuştur.

Katılmıyorum sana dostum. Eğer sorumsuz bir sahipsen başına bile tuvaletini yapar seni tırmalayarak parça pinçik eder ama ilgili ve birazda eğitmeye çalışırsan banyoyada bi kedi kumu koydun mu gider o kuma kendi yapar hatta kum yerine kedi tuvaletleri bile var çok rahat ayrıca her hangi bir tırmalama tahtasını ve oynaması içinde oyuncak felan alırsan hiç bir sorun çıkarmaz.

Hazır açılmışken bende hortlatayım. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 2 yıl önce muhabbet kuşum vardı. Sırtında kist gibi bir şey çıktı ve öldü. Ben çekirdek yerken tabağa konar kabuklarını yemeye çalışırdı. Ama beni hep ısırıyordu ama kafama falan da konuyordu yani. Şimdi tekrar almayı düşünüyorum. Birkaç tüyo var mı sizde ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı