Bir uzun 3 kısa bip sesi ne anlama gelir?

biosbeeb-jpg-jpg.jpg

• 3 Kısa bip = Belleğın ilk bölümünde (64K) hata Bu anlama geliyor.
Hocam 1 uzun 3 kısa bip yazmış arkadaş. Sayılardan birini harfle diğerini yazıyla yazmış o ayrı bi konu :D

Başlıkta gördüğünüz gibi bu sesi veriyor. İlk sistem açılma sesi sonra bir uzun üç kısa bip sesi geliyor. Nasıl çözebilirim?
Anakart marka modelinizi belirtin.

Hocam 1 uzun 3 kısa bip yazmış arkadaş. Sayılardan birini harfle diğerini yazıyla yazmış o ayrı bir konu :D

Anakart marka modelinizi belirtin.

Moderatörler benim hem sorumu değiştirdi hem yazı içeriğini değiştirdi bir de üstüne ceza aldım ☺️ neyse sorun bu değil işlemcim Ryzen 5 5500 anakartım ASUS Prime A320-MK BIOS Update yapılmıştır işlemci çalışıyor eminim video atacaktım onu da desteklemiyor 🙃

Ekran kartım arızalı değil eski bir ekran kartı takılı GT 210 tarzı bir şey 4 farklı ekran kartım var hepsinden ayni ses geliyor.

Anakart buzzer kodları anakarttan anakarta değişebiliyor. Anakartınız nedir? Genellikle bu tarif ettiğiniz kod, ekran kartı takılmadığını veya yetersiz bellek olduğunu belirtiyormuş.

ASUS Prime A320-MK BIOS Update yaptım AMD athlion 3000G var herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor onun la acabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı