Bir yaprağın tek görevi dökülmek midir?

LoL oynadığınız kadar derslerinize çalışsaydınız eğer fotosentezin yapraklarla gerçekleştiğini öğrenip bu soruyu sormazdınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LoL oynadığınız kadar derslerinize çalışsaydınız eğer fotosentezin yapraklarla gerçekleştiğini öğrenip bu soruyu sormazdınız.

LoL oynadığımı nereden çıkardınız? Kaldı ki ne yapacağım sizi hiç ilgilendirmez, cevaplayacaksanız sadece soruyu cevaplayın. Ders ve oyun konusunda fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum?
 
Bitkiler de katı atıkların birikmesiyle oluşan zehirli organik bileşikleri sistemden uzaklaştırması gerekiyor ve bunu atabilecek sistemleri yok. Çünkü katı atıkları terleme vs ile atılamıyor. Yaprağında biriktirdiği atıkları zamanı gelince döküyor ve yenisini çıkarıyor. Yani tek görevi dökülmek midir? Hayır. Ayrıca dökülmek için dökülmüyorlar birden fazla sebepleri var bunu açıklayacak bilgili arkadaşlarımız vardır. Benim bildiğim bir nedeni de üstte anlattığım durumdur.
 
Son düzenleme:
Bir futbolcunun tek görevi koşmak mıdır?
 
Yaprağın bir görevi yoktur. Aynı şekilde ağacın da bir görevi olmadığı gibi. Sadece ağaçlar zaman içinde doğaya ayak uydurmak için yaprakları geliştirdiler. Başka iklimlerdeki ağaçların iğne şeklinde yapraklar geliştirmeleri gibi. Tabiki de bu evrimi sadece dallarından toprağa dökülsün diye geliştirmediler.
Bulutlar gökyüzündeki dekoratif öğeler midir? Tırnaklarımızın tek amacı, tırnak makinesinde kesilmek mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı