Bir yere götürmeyeceği halde laptop alacak bilgisiz arkadaşım

Arkadaşın alacağı laptop bu mu?

Ti değil, normal 1650. Üstelik 300 lira daha pahalı.

Monster Abra A7 V12.1.2 alacak.

Hadi alsın bak aldı diyelim. Eğitim için iş için getirip götürmen gerekir anladım, tatile gidince götürürüm keyif yaparım diyor. 1 yılda 10 gün gidiyorsun zaten ne saçmalıyorsun? Laptopu da var zaten her yıl götürür. Kötü bir şey de değil öyle, GTX960 ekran kartlı zamanının iyi modellerinden.

Ti değil, normal 1650. üstelik 300 lira daha pahalı.

Monster Abra A7 v12.1.2 alacak.

Hadi alsın bak aldı diyelim. Eğitim için iş için getirip götürmen gerekir anladım, tatile gidince götürürüm keyif yaparım diyor. 1 yılda 10 gün gidiyorsun zaten ne saçmalıyorsun? Laptopu da var zaten her yıl götürür. Kötü bir şey de değil öyle, GTX960 ekran kartlı zamanının iyi modellerinden.

Hocam kendi halinde bırakın sonra pişman olur zaten eğer oyun oynuyorsa 1 2 sene sonra çıkacak oyunları rahatca oynamayınca ağlayışını izlersiniz zevkli olur.

Dikkat edin yalnızca PC için değil. Hayatta parayla ölçülebilen her nesneye sahip olan insanlara bakın. Bir çoğu anlamazlar aldıkları şeylerden. Kimisi sadece parası yettiği için, kimisi ise marka takıntısından sahip olur. Yüce Rabbim bazı insanlara akıl verir para vermez, para verdiği kuluna da onu akıllıca kullanacak iradeyi vermez. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı