Birazcık dertleşelim

Lise mi okuyorsunuz? Ne yapacaksınız ileri ki hayatınız da? Afedersiniz haddim değil ama gelir kaynağınız var mı? Yoksa çalışıp ailenize bakmak zorunda mısınız?

Arkadan huzurum kalmadı açıyorum hep dinlıyorum ya da bu adam benim babam acıyorum bir de biz babadan böyle gördük onu açırıyom iyi geliyor biraz.

Lise mi okuyorsunuz? Ne yapacaksınız ileri ki hayatınız da? Afedersiniz haddim değil ama gelir kaynağınız var mı? Yoksa çalışıp ailenize bakmak zorunda mısınız?

Aileme bakmak zorundayım hocam lise 4 geçtim 1 sene geç yazıldım okula ama meslek okuyorum.

Çok basit bir ameliyat sonrasından sonra 3 gün içinde gerçekleşti ramazanda 20 Mart.

Başınız sağ olsun sizin de.

Vallahi hocalarım abilerim kardeşlerim Instagram adresimi vereyim dost olarak her daim dertleşebiliriz burada çok aktif olmuyorum tesadüfen gördüm ve cidden çok iyi anlıyorum acılarınızı zaman umarım her şeyi iyileştirir

İg: fahriisthe.ll

Aileme bakmak zorundayım hocam lise 4 geçtim 1 sene geç yazıldım okula ama meslek okuyorum.
Bu sene stajınız var hocam o zaman. Stajda parayı tutturabilecek misiniz? Bir aileye bakmak kolay değil. Bu arada klişe olacak ama hayat böyle, insan doğar yaşar ve ölür. Ölenle de ölünmüyor.

Son 2 haftam gerçekten berbat geçiyor bayramın 3. günü babam vefat etti. Onun üzerine toprak atarken ellerim hareket ettiremedim. Günlerdir ağladım kendimi 5-6 gündür biraz toparlamaya çalışıyorum. Allah gerçekten kimseye yaşatmasın bu acıyı çok derin bir acı, evin artık büyü de ben oldum ne yapacağımı bilmiyorum. Aklıma geldikçe gözümden yaş geliyor ama güçlü olmak zorundayım. Bu sene sistem toplayacaktım, toplayamayacağım. PC'de zar zor açıyorum gerçekten babanızın hayattayken değerini bilin dostlar.
Allah sevdiğimiz insanları başımızında eksik etmesin hocam, amin.

Vallahi hocalarım abilerim kardeşlerim Instagram adresimi vereyim dost olarak her daim dertleşebiliriz burada çok aktif olmuyorum tesadüfen gördüm ve cidden çok iyi anlıyorum acılarınızı zaman umarım her şeyi iyileştirir.

İg: Fahriisthe. Ll.

İstek gönderdim hocam.

İstek atıyorum.

Hocam kabul ettim size de attım istek bu arada.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı