Arkadaşlar biri bana adımı soyadımı yaşadığım il ve ilçem ile beni panelden bulup evime polis falan gönderecekmiş. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Yaparsa ne olur ve yaparsa nereye şikayet edebilirim?
Knka herkesin bilgileri artık internette hiçbişi olmaz merak etmeArkadaşlar biri bana adımı soyadımı yaşadığım il ve ilçem ile beni panelden bulup evime polis falan gönderecekmiş. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Yaparsa ne olur ve yaparsa nereye şikayet edebilirim?
Tabii ki... Ama elbette size o bilgileri attığı gibi ekran görüntüsünü alıp yetkili birine bildirirseniz, görür gününü. Çok ciddiye alınacak bir şey değildir. Korkmanızı gerektirecek bir şey yok. O şahsın da bilgileri internette dolanıyor.Arkadaşlar biri bana adımı soyadımı yaşadığım il ve ilçem ile beni panelden bulup evime polis falan gönderecekmiş. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Yaparsa ne olur ve yaparsa nereye şikayet edebilirim?
Güncel bilgiler daha pahalı fiyatlara satılıyor.Arkadaşlar biri bana adımı soyadımı yaşadığım il ve ilçem ile beni panelden bulup evime polis falan gönderecekmiş. Sizce böyle bir şey yapabilir mi? Yaparsa ne olur ve yaparsa nereye şikayet edebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.