Çözüldü Birisi Steam hesabıma girip eşyalarımı satmış

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Muhtemelen hesabinizla ücüncü parti sitelere giris yapip API dolandiriciligina maruz kaldiniz. Baska türlü böyle bir seyi yapmalari pek de mümkün degil.
Güzel işmiş. Hayırlı işler.

O zaman senin eskiden aldığın bir şeyi firma senden geri alsın faturada yazan parayı da sana versin.
Şu an 2X olan o ürünü alsın senden müsaade edecek misin?
Satıcının para iadesi isteyecek hali yok.
Eşya mı geri ver parayı vereyim, senin dediğin gibi ne âlâ memleket.

O zaman senin eskiden aldığın bir şeyi firma senden geri alsın faturada yazan parayı da sana versin.
Şu an 2X olan o ürünü alsın senden müsaade edecek misin?
Satıcının para iadesi isteyecek hali yok.
Eşya mı geri ver parayı vereyim, senin dediğin gibi ne âlâ memleket.
Ben hırsızlık mı yapıyorum?

"Steam Destek, hesabınızdan giden herhangi bir öğeyi takaslar, Pazar işlemleri, silmeler veya hediye etmeler dahil olmak üzere sebebi ne olursa olsun kurtarmaz."

"Steam Destek kayıp öğeleri kurtarmaz. Bir kurtarma isteği yapılmadan önce bu öğeler genellikle birden fazla el değiştirir ve bu da, bu öğeyi kopyalamadan veya başka masum bir kullanıcının envanterinden kaldırmadan kurtarma işleminin gerçekleşemeyeceği anlamına gelir. Bir öğeyi kopyalamak, o öğenin değerini düşürdüğü için takas yapan veya Pazar'ı kullanan herkes üzerinde negatif bir etki yaratır"

Koskoca Steam hesaba başka bir IP'den başka bir makineden girildiğini tespit edemiyor mu?

Hesap sorumlulugu sistemsel bir acik olmadigi sürece kullaniciya aittir. Kimin hangi IP'den ya da PC'den hesaba giris yaptigini denetlemekle yükümlü degiller.

Birisi Steam hesabıma girip eşyalarımı satmış. Steam Destek'e yazdım, eşyalarımı geri alma ihtimalim var mı?
Hocam geçmiş olsun ama Steam eşyaları geri veremez. Steam guard olmasına rağmen birisi nasıl girmiş olabilir aklım almıyor acaba telefonunuza bilmediğiniz bir şeyler mi yüklediniz? Veya bluestack üzerinden vs mi kullanıyorsunuz guard'ı. Geri veremez diyenlere kızmışsınız ama şöyle düşünün. Birisinin hesabı çalınmış sizin gibi ve eşyaları satışa koymuş. Kendisi alamadan siz aldınız. Sonra Steam diyor ki dur kardeş şöyle bir şey oldu geri alıyorum ve parasını sana geri veriyor. Ama sen aldıktan sonra 2 katına artsaydı o eşya bu durumda memnun olur muydun? Oyun vs olsa neyse de bunların fiyatı anlık değişiyor.

Hocam geçmiş olsun ama Steam eşyaları geri veremez. Steam guard olmasına rağmen birisi nasıl girmiş olabilir aklım almıyor acaba telefonunuza bilmediğiniz bir şeyler mi yüklediniz? Veya bluestack üzerinden vs mi kullanıyorsunuz guard'ı. Geri veremez diyenlere kızmışsınız ama şöyle düşünün. Birisinin hesabı çalınmış sizin gibi ve eşyaları satışa koymuş. Kendisi alamadan siz aldınız. Sonra Steam diyor ki dur kardeş şöyle bir şey oldu geri alıyorum ve parasını sana geri veriyor. Ama sen aldıktan sonra 2 katına artsaydı o eşya bu durumda memnun olur muydun? Oyun vs olsa neyse de bunların fiyatı anlık değişiyor.
Ben yazan arkadaşlara kızmıyorum. Steam'in uyuz politikasına kızıyorum.

Ben yazan arkadaşlara kızmıyorum. Steam'in uyuz politikasına kızıyorum.
Steam'in politikasında bir şey yok. Bence mağduriyetinizden dolayı öyle düşünüyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı