Birkaç gün kalori ihtiyacı karşılanmazsa direkt kilo verilir mi?

Kanka zararı umurumda degil kilo vermeyeyim yeter.
Yok zararı zaten kilo alman, benim fen hocasının zamanında dediğine göre mesela bir gün hiç bir şey yemiyorsun, vücutta yemek gelmeyeceğini zannediyor ve ondan sonra yediğin en ufak şeyi yağa çeviriyor. Tabii sen hiç bir şey yemeyeceksen bu geçerli. Yine de kilo vermek istiyorsan 1-2 günde değil de düzenli olarak abur cuburu kesip yürüyüş falan yaparsan çok rahat verirsin. Önemli olan süreklilik.
 
Yok zararı zaten kilo alman, benim fen hocasının zamanında dediğine göre mesela bir gün hiçbir şey yemiyorsun, vücutta yemek gelmeyeceğini zannediyor ve ondan sonra yediğin en ufak şeyi yağa çeviriyor. Tabii sen hiçbir şey yemeyeceksen bu geçerli. Yine de kilo vermek istiyorsan 1-2 günde değil de düzenli olarak abur cuburu kesip yürüyüş falan yaparsan çok rahat verirsin. Önemli olan süreklilik.

Kanka yok amacım kilo almak zaten birkaç gün yemek yiyemicem doğru düzgün direk klilo verir miyim diye sordum şu an oturdum zeytinyağ kaşıklyıom 200 MLsinde 1900 kalorimi ne varmış.
 
Kanka yok amacım kilo almak zaten birkaç gün yemek yiyemicem doğru düzgün direk klilo verir miyim diye sordum şu an oturdum zeytinyağ kaşıklyıom 200 MLsinde 1900 kalorimi ne varmış.
Hee pardon ben yanlış anlamışım, birkaç günde kilo vermezsin merak etme, zeytinyağı kaşıklamana gerek yok 😀
 
Kanka zeytinyağ son çarem zar zor içmeye çalışıyorum suyla karıştırsam kusmamama yardımcı olur mu?
Yani suyla karıştırırsan kusmamana yardımcı olur bi nebze, ama normal ev yemeği falan varsa onlardan ye bence, daha doyurucu olur. Merak ettim de neden yemeksiz kalacaksın?
 
Yani suyla karıştırırsan kusmamana yardımcı olur bir nebze, ama normal ev yemeği falan varsa onlardan ye bence, daha doyurucu olur. Merak ettim de neden yemeksiz kalacaksın?

Bir arkadaşta kalacağım birkaç günlügüne normalde yedigim yemekleri yiyemiceğim için kilo verebilirm diye.
 

Geri
Yukarı