Şuan çok daha net oldu gerçekten. Sana yalnızca hangi iş için ne kadar kullanmam gerektiğini soracağım o zaman.
Çünkü benim amacım fit bir vücuttan ötesi değil, kas falan derdim asla yok.
Tek amacım fit bir vücut, az çok belirgin hatlar. Umarım anlamışsındır amacımı.
Ki şuan zaten bana kalırsa vücudumun üst kısmı fit, öbek möbek asla yok, yağlanma falan yok yani vücudumda.
Kaloriyi çok kaçırıp yağlanmak istemiyorum. Yalnızca ihtiyaç duyduğum günler, ihtiyaç duyduğum kadar almak istiyorum.
Bunun karşılığında ayda 5 kilo artışı görsem yeterlidir. 5 kilo alınca hala fit bir vücudum olsun istiyorum hepsi bu.
1- Öncelikle
sabah kalktığımda çeyrek servis yani kaşığı
yarısına kadar doldurup
200ML su ile karıştırsam güne başlangıç için yeterli olur mu?
Çalıştığım günler öğlenden sonra yine aynı şekilde çeyrek servis takviye almam yararıma olur mu?
Yani oturduğum, spor yapmadığım günler yarım servis almam yeterli olur mu?
2- Birde dershaneye falan bisikletle gittiğim, çıkışta ise 20km daha yol yaptığım günler oluyor. Gerçekten yorucu oluyor ve insan terden geberiyor genelde.
Bu tür bisiklet antremanlarından sonra ne kadar servis almam yararıma olur.
3- Hani spor sırasında liflerimiz yıpranıyormuş, hemen sonra protein alırsak gelişiyormuş falan
Bacak kaslarım için de yararlı olur mu antreman sonrası kullanmam? Bisiklet sonrası ne kadar kullanmamı önerirsin?
4- Son olarak evde amatör düzeyde yaptığım çalışmalar var. Barfiks bunların başında geliyor. Mesela 1 saat boyunca aralıklarla çalıştığımı düşünelim.
Antremandan sonra ne kadarlık servis içmemi uygun görürsün? Bisikletin 10/6'sı kadar yoruyor sonuçta insanı.
500ML aşağıdaki sütlerden alsam nasıl olur? 250ML süte yarım kaşık toz katarım ve bu sabah kalktığımda içtiğim öğün olur?
Yağ oranı düşük mü bunun? 3,3 yağ falan diyor ancak anlamadım. Yarım yağlılardaki oran kaç olduğunu bilmediğim için bir yorum yapamadım. 3,3 düşük galiba?
300ML süte yarım kaşık toz kattım ve karıştırdım sonuç böyle.
Evdeki yarım saatlik antremanın ardından içmemin yararı olur mu veya yeterli mi? Fazla mı?
Şu tozun tadını süt bile götüremedi
@Oğuzhan Yıldırım Kardeşim bu iyice köpüklü oldu
İçebiliyorum tadında sıkıntı yok, güzel oldu. Ancak tozu fazla mı kaçırdım anlamadım
Kıvamı nasıl olmalı? Su kadar akışkan değil şuan.
3 su bardağına denk geldi, ben 1 bardak içsem yeterdi bence
Bunun tadı berbat ya, 2 bardağa zor dayandım