Bisiklet için protein tozu kullanmak

Bence bunun gibi şeylere hiç bulaşma. Şimdi sorun olmaz belki ama ileride sorun olabilir. Onun yerine süt ,yumurta , beyaz ve kırmızı et gibi şeylerle beslen.

Günde 700 gram tavuk, 1 tencere pirinç pilavı ye diyorsun yani ? Toz ve normal gıdalar ile aldığını sadece normal gıdalar ile anca bununla alabilirsin çünkü de. Ve bu o adamın bazal metabolizma + spor + bisiklet ihtiyacını karşılamaz. Bunun matığını az önceki konuda belirttim ama neden karşı çıkıyorsun ? 70 yıldır sporcu gıdası satan Weider firmasına bir mail istersen. Ya da mahkemelere sor o firmaya dava açan var mı diye.

Günde 700 gram tavuk, 1 tencere pirinç pilavı ye diyorsun yani ? Toz ve normal gıdalar ile aldığını sadece normal gıdalar ile anca bununla alabilirsin çünkü de. Ve bu o adamın bazal metabolizma + spor + bisiklet ihtiyacını karşılamaz. Bunun matığını az önceki konuda belirttim ama neden karşı çıkıyorsun ? 70 yıldır sporcu gıdası satan Weider firmasına bir mail istersen. Ya da mahkemelere sor o firmaya dava açan var mı diye.

Ben fikrimi söyledim sadece. Kendisi bilir. Ben doğal beslenmesini tavsiye ettim. Karşı çıkmıyorum.

Oğuzhan kardeşim her harf için ayrı ayrı teşekkür ederim. Koltuk konusunda yardımcı olabildiysem ne ala.

Anlatmak istediğim de buydu, bünye zaten hızlı, akşama kadar bisiklete biniyoruz. Sürekli oraya git, buraya gel.
İhtiyaç duyduğum kalori ve proteini alamıyorum besinlerden.

Eğer sen de onaylarsan hemen şimdi siparişini vereceğim büyük usta :) @Oğuzhan Yıldırım
www.hepsiburada.com: Dymatize Nutrition Super Mass Gainer 5443 Gr Fiyatı

@BilgisayarKurdu En az 7 kutu kullandım, tadı seleflerine göre çok güzel. Gainer tadına zamanla alışırsın. :D Kutu içerisinde ağzı açılıp kapanabilen bir poşette geliyor. Fazla hava almayacak şekilde kullan. İçerisindeki kaşığı çok büyük. Onun tek bir öğün dediği 2 kaşık falan, ama bence sabah yarım kaşık, antremandan sonra 1 kaşık alsan yeterli başlangıç için. Suyuda 2 kaşıkta istediği su miktarına göre ayarlarsın, olmadı tekrar dönüş yap yardımcı olayım. Su yerine yağsız süt kullanabilirsin protein miktarını arttırmak için. Ama bu tek başına mucizevi bir etki yaratmaktan ziyade beslenme programındaki olması gereken ama olmayan besinleri telafi edecek bir joker gibi düşün. Düzenli ve dolu ana öğünler, düzenli uyku ve antreman lazım yanına. 3-4 ay sonra her ay bundan 1 kutu ve 1 kutuda saf protein ile işi rayına oturtursun. Ben çok fazla maddiyat istediği için ve vaktim olmadığı için bırakmak zorunda kaldım. Biraz cep yakıyor.

Bünyelerimiz aynı, ben kendime en fazla 1 saat aç kalacaksın diye kural koymuştum. 1 saate dayanınca ne bulursam yiyordum protein alamasam bile vücudun katabolik (yıkım) sürece geçmesine engel oluyordum. Araştırmaya başla bir yerden, vücutcu.com'da çok güzel makaleler var. 10-15 kilo kas kütlesi elde ettikten sonra hayatın değişecek nerdeyse benden söylemesi. :)

Siparişi verdim, yanında suluk da bedava, sanırsam karşımı bunda yapıyoruz.
Yardımların için sağol, ürün geldikten sonra da bir düzene oturturum artık beslenmemi.

Untitled.jpg

Plastik şişesi yüzünden 4 gün bekleyeceğim :) Diğer ürün kargoya verilmiş.

Bak bu gün bir tane daha aldım bu biraz pahalı diğerlerine göre, 230 TL ödedim.

Bu da çok iyi bir ürün.

YxMnU9P.jpg

Yandaki de Creatine.

Protein tozları açıkcası yemek ile birlikte alındığı zaman baya fark yaratıyor, ben fark ettim açıkçası. Yani doğru düzgün yemeden alırsan bir sonuç alamazsın, ama yemek ile beraber alınca baya fark oluyor. Mesela benim kol ölçüm uzun zaman 34 CM'de takılı kalmıştı zar zor 35 CM'e çıkmıştı, Protein tozu kullanınca gelişim baya hızlandı, 37-38 CM şu an.

Son düzenleme:
Tükettiğim kaloriden fazlasını alamayacağım için karışım ürünlere yöneldiğim iyi oldu aslında.
Şuan bekleme sürecindeyim, yardımların için sağol kanka @mevsres

Ürün elime geçince yine toplaşırız :) Sırf suluk yüzünden bekliyorum, bilseydim suluk hediyesini istemezdim.

Protein tozu ve katkı maddeleri kullanma doktorlar hiç önermiyor. Ben hiç öneren doktor görmedim. Aksine uzak durun diyorlar. Yan etkileri oluyor uzun vadede doktorlar böyle söylüyor. Kendine bakan özen gösteren abartıyla işi olmayan insanlar bu ürünleri kullanmıyor. Bu ürünleri kullanıp vücut geliştirenlerle falan üstüne dalga bile geçiyorlar. Brezilyalı eski Ronaldo bile bu tür şeylerle kasını şişirdi hantallaştı futbolu erken bıraktı çok sakatlandı şimdilerde de göbekli 2 3 kilo daha alırsa obez olacak. Bunlar kısa vadeyi kurtaran gereksiz şeyler.

Adam anlatmış doktor yani anlatmış anlatmış sonunda bunu demiş. Kasların sarkar diyor. Kısırlığı artırdığını gösteren araştırmalar da var. Son cümlesi de şu ... protein tozu veya aminoasit hapları yerine doğal beslenmenizi öneririm. demiş. Abi ne gerek var yumurta kaç kuruş lor var yoğurt var pirinç var. 1 tane tavuk yemene gerek yok profesyonel takılmayacaksan. Profesyonel takılacaksan mecbur yiyeceğin kalori protein masraf mecbur fazla olacak bundan kaçılamaz. O tozlarla vücut bu yükü kaldırmaz zaten. Kısaca kas yarışmalarına katılacak bundan iyi para kazanacak adamlar dışında kimseye gerekmeyen bir şey. Ayrıca çok kas iyi bir şey değil hantallaştırır insanı. Dengeli normal kas yeterli. Çoğu doktor ve sporcu da yalancı reklam ve para peşinde kanmayın onlara biraz araştırdım Mehmet Öz bile protein tozu öneriyor. Önerir tabi ABD'de ilaç sanayi savaş sanayisi gibi milyar dolarlar dönüyor. Kalp kasını bile büyütebilecek kadar gereksiz bir şeymiş. Trans yağ içeriyor yediğimiz dandik yağlı cipslerde bile trans yağ yok. Bence uzak dur arkadaşım benden tavsiye yapay şeylerden uzak durmalı hele hele de sporcular spor yapanlar daha çok uzak durmalı. Git ona vereceğin paraya arı poleni iyi bal al onu ye daha faydalı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı