İyi bakalım, umarım bulursun.Kameralara bakıyoruz
İyi bakalım, umarım bulursun.Kameralara bakıyoruz
Tavsiye vermek için geç biliyorum ama sonraki bisiklet alışında takip cihazı vb. takabilirsin. En azından nerde olduğunu bilirsin ve elinde bisikletin senin olduğuna dair kanıtın olursa geri alabilirsin.En son 17 Ağustos günü kendi ellerimle depoya koydum. 9 günlük bayram tatilinde çaldı şeref yoksunu kesin. Bundan 2-3 hafta önce de kilidimle oynamış kurcalamıştı. Bütün ulaşım aracım elimden alındı gerçekten büyük nefret ve üzgünlük içerisindeyim.
MALTEPE/İSTANBUL Bağlarbaşı Mahallesi'nde kırmızı ve siyah Salcano City Life 20 bisikleti çalınmıştır. Normal bir çocuk binemez çünkü 28 jant 20 kadro ve büyük bir bisiklet.
Nezih bir yer fakat yukarı kuzeye doğru gittikçe kötüleşiyor ortam.Bu hırsızlara iyi işkence etmek lazım. Layık olamadığı şeyleri çalan şerefsizler. Kamera kayıtları varsa suç duyurusunda bulunman yararına olacaktır. Ayrıca oturduğun taraflar nasıl bir yer?
Bizimde binayı soymuşlar. Biz etkilenmedik ama altta bir ağabey var ona üzüldüm. Hediye gelen ayakkabısı çalınmış.Nezih bir yer fakat yukarı kuzeye doğru gittikçe kötüleşiyor ortam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.