Bitcoin'e giriş yapmalı mıyım?

For East Troop

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
1.250
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Kayseri
Merhabalar. Bitcoin olaylarına çok uzağım, sıfır bilgi. Şu anda birikmiş param var ve her ay yatırabilirim, sanırsam altın gibi kâr/zarar durumu var. Paramı altına bastım, BTC'i merak ettim. Telefondan yapacağım yaparsam, hangi uygulamadan yapabilirim? Yapmalı mıyım? Olayı nedir BTC'in?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır işi bilmiyorsanız girmeyin çünkü paranızı çabuk kaybedebilirsiniz hele büyük paralarla hiç bilgi olmadan girmek hiç mantıklı değil ama ben yine de girmek istiyorum diyorsanız Binance en güvenilir uygulamadır.
 
Binance üzerinden giriş yapabilirsiniz. Ama bu sektörü iyi şekilde çözmeniz ve analizlemeniz gerekiyor para kaybedebilirsiniz yüksek miktarlarda.

Mesela shib hep 4500 6500 civarı çıkıyor iniyor. Çoğu coinlerin bazı karakteristiği var. Onu çözdükten sonra para kazandırıyor.
 
BTC almanın bir faydası yok şu an fiyatı uçup gitti onun yerine alternatif coinlere bakabilirsin.

Destek - direnç kelimelerinin ne anlama geldiğini öğrenmelisin.
Yükselen trend, düşen trend olayını bilmelisin.
Formasyonlara kafa yormalısın.
Ayrıca BTC grafiğini de takip edebilirsin.

Kısacası, yükselen dirence gelmiş bir coin satın almamalısın, destekten red yemiş coin grafiklere ağırlık vermelisin, o yüzden bir süre grafik paylaşan grafik hakkında yorum yapanlara bakmalısın.

En basit app Binance TR olacaktır. Ayrıca paranı kötü coin denilen coinlere yatırmamalısın ve asla zarar ettiğin bir coini de satmamalısın. Haberlerde çıkan parasını kaybeden insanlar panik satışı, panik alışı yaparlar. Alıp 1-2 ay bekleyeceksin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı