Bitcoin'e giriş yapmalı mıyım?

binance ile alım satım yapabilirsin şuan orta-uzun vadeli yatırım yapıcaksan güzel bir zaman ancak yeterli bilgin yoksa kumar oynamaktan farklı olmaz senin için
 
Portföy dediğimiz olayı yapabilirsiniz, parayı altına yatırmışsınız % kaç kar ettiyseniz, kar kadar satıp veya ana para kadar satıp alternatif yatırımlara bakabilirsiniz. Kısacası sepet yapmak hayat kurtarır.

1- Altın yükselirken karınız artar.
2- Farklı 2-3 coine yatırsanız bile, illaki bir tanesi daha erken atak yapacaktır, diğerlerinden de yakın zamanlı atak yaptıkları için kaçırmamış olursunuz.

Mesela herkesin önerdiği coinlerden uzak durun, SHIB vs gibi
 
BTC almanın bir faydası yok şu an fiyatı uçup gitti onun yerine alternatif coinlere bakabilirsin.

Destek - direnç kelimelerinin ne anlama geldiğini öğrenmelisin.
Yükselen trend, düşen trend olayını bilmelisin.
Formasyonlara kafa yormalısın.
Ayrıca BTC grafiğini de takip edebilirsin.

Kısacası, yükselen dirence gelmiş bir coin satın almamalısın, destekten red yemiş coin grafiklere ağırlık vermelisin, o yüzden bir süre grafik paylaşan grafik hakkında yorum yapanlara bakmalısın.

En basit app Binance TR olacaktır. Ayrıca paranı kötü coin denilen coinlere yatırmamalısın ve asla zarar ettiğin bir coini de satmamalısın. Haberlerde çıkan parasını kaybeden insanlar panik satışı, panik alışı yaparlar. Alıp 1-2 ay bekleyeceksin.
BTC ile alternatif coinlerin ne farkı var?
Destek - direnç nedir?
Yüksek trend ve düşen trend olayı nedir?
Formasyon nedir?
Destekten red yemiş coin vs. onlar ne?
Sorularım bunlar, cevaplarsanız çok memnun olurum. Elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum.
 
İşte bunları sizin öğrenmeniz gerekiyor.

1-BTC fiyat olarak 700K TL de şu an, 3-5 bir şey yatırsanız bile o para kısa vadede 10x yapmaz veya 2x bile yapmaz, o yüzden daha uygun fiyatlı alternatif coinlere bakabilirsiniz. Yerinizde olsam sadece 1 ya da 2 coin takip eder, fiyat analizi yaparım, yani şu anki fiyatı nedir, nerelere kadar çıkmış, o zirveye yakın mı uzak mı fiyatı düşüyor mu vs vs
2- Destek dediğimiz olay herhangi bir varlığın, coin, altın, dolar vs artık aşağıya düşmeyeceği, buradan yükselip yukarıdaki fiyatları deneyeceğini gösterir, direnç ise tam tersi yükselirken, red yemek yani daha fazla yukarı gidemeyecek durumda olması ve oradan düşüşe geçmesi, fakat bu olaylar her zaman %100 işlemez, 1 saat sonra tekrar dener yükselir veya düşmeye devam eder.
3- Formasyon için google a bakmanı tavsiye ederim.

Yerinde olsam Youtube üzerinden eğitici videolar izlerim, kimse sana tek tek açıklamaz.
 
BTC ile alternatif coinlerin ne farkı var?
Destek - direnç nedir?
Yüksek trend ve düşen trend olayı nedir?
Formasyon nedir?
Destekten red yemiş coin vs. onlar ne?
Sorularım bunlar, cevaplarsanız çok memnun olurum. Elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum.
Forumda az buçuk bilgi ile tek kişiden bunları dinlemek yerine youtube'da gerçekten borsada yılları geçmiş insanların bedava inanılmaz açıklayıcı videoları var. Bu soruların cevaplarını uzmanlarından dinlemeni öneririm. BTC ve ETH satılmaz, alınır. Aldıkça alınır geleceğe yatırım yapılır. Manipülasyona çok açık bir market olduğu için yeni çıkmış ve patlama yapmamış alternatif coinler kısa sürede yüksek miktarda kar yapabilme olanağı sağladığı için tercih ediliyor. Fakat para tamamen buhar da olabilir. Yüksek risk her zaman var. Fakat ETH ve BTC için öyle bir durum yok. Soğuk cüzdanda taşırsan yatırımını, borsa saldırıya uğradı çekimler durdu paralar gitti gibi dertlerin de olmaz. Geleceğine yatırım olarak her ay belli bir miktar al ve unut. ETH 150.000 dolar olduğunda bu günlerine teşekkür edersin :) Söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değil kendi fikirlerimdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı