Bittorrent Speed ile Coin Kazanmak

Onur Akgül

Kilopat
Katılım
16 Ekim 2015
Mesajlar
632
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Bileniniz vardır ki, Bittorrent Speed uygulaması ile BTT kazanmak mümkün. Bildiğim kadarı ile seed ettiğin kadar coin kazanabiliyor, bu coinleri harcayarak öncelikli olarak hızlı indirme hakkı kazanabiliyorsunuz.

Benim sorum şu. Tam olarak sistem nasıl işliyor ve bu coinleri kazanmak için tam olarak ne yapmak gerekiyor? İnternette bununla ilgili Türkçe bilgi malesef yok. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
 
Ben de bu sistemi kullanmayı öğreniyorum. Dediğiniz gibi nette Türkçe kaynak yok, ancak ben Torrent seed ettim ancak gelen tokenleri iç cüzdandan(in-App)den dışarı aktarmak için on-chain cüzdanına gönderdim. İşlem tamamlandı diyor ancak cüzdana geçmedi. Tronscan ağında kontrol ettiğimde transfer kısmında görünmüyor ve tokenler ortada yok, çok uzattım özür dilerim anlayacağın güzel sistem ancak hatalar ve sıkıntılar ve desteğe kaç defa yazmama rağmen geri dönüş olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok araştırdım ancak somut bir şey bulamadım. İnsan biraz detaylı yapar sanki hızlanmak için btt harcamak dışında bir şey yok gibi programda.
 
bir haftadır kullanıyorum şimdiye kadar 4200 tane btt'yi binance borsasına aktardım. çok değişken rakamlar oluyor. en az 1000 tane btt olunca çekim yapılabiliyor tabi önce trx göndermeniz gerekiyor bittorrent speed uygulamasına.
 
Bir haftadır kullanıyorum. Şimdiye kadar 4200 tane BTT'yi Binance borsasına aktardım. Çok değişken rakamlar oluyor. En az 1000 tane BTT olunca çekim yapılabiliyor, tabi önce TRX göndermeniz gerekiyor Bittorrent Speed uygulamasına.
Peki bu kadar miktarı nasıl kazandınız?
 
Bende bu sistemi kullanmayı öğreniyorum dediğiniz gibi nette Türkçe kaynak yok, ancak ben Torrent seed ettim ancak gelen tokenleri iç cüzdandan(in-App)den dışarı aktarmak için on-chain cüzdanına gönderdim işlem tamamlandı diyor ancak cüzdana geçmedi tronscan ağında kontrol ettiğimde transfer kısmında görünmüyor ve tokenler ortada yok, çok uzattım özür dilerim anlayacağın güzel sistem ancak hatalar ve sıkıntılar ve desteğe kaç defa yazmama rağmen geri dönüş olmadı.

Hocam onun yerine borsaya çekseniz daha rahat olur btt yi.
 
Ben de 2 haftadır yapıyorum, 30'dan fazla BTT verdiğini görmedim.
banada 8 gündür btt verdiği yok. 950 oluyor 1000 olmuyor bi düzenbazlık var ama çözemedim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    43,1 KB · Görüntüleme: 834

Geri
Yukarı