Bize Uzaylı olarak gösterilenler

Sizin gibilere acilen bilimsel düşünce stilinin empoze edilmesi gerek. Herkes sizin gibi olsa sorgulamayan, araştırmayan, 'Allah yaptı oldu' diyen insanlardan geçilmez ve ne tıpta, ne bilimde, ne teknolojide bir adım ileriye gidilmez. Biz en iyisi falan da değiliz, bazen sadece hayvan olmak istediğim zamanları o kadar çok yaşıyorum ki... Koskoca evrenin sadece bizim için var olduğunu düşünecek kadar ve bizim 'en iyi' mahlukat olduğumuzu düşünecek kadar bencil misin?
Kardeş şimdi biz tıpa mı, dini kitaba mı inanalım? Ayrıca ben uzayda yaşam olduğunu düşünüyorum. Ancak bizden üstün olduklarını düşünmüyorum. Dediğimi düzgün oku. Orada bizden üstün yok diyorum, uzayda yaşam yok demiyorum. Sonra tekrar cevap yaz!

:D :D :D güldünüz hee :) İnanmak size kalmış arkadaşlar ben doğruyu söyledim.

Kaldı ki bazı ülkeler uzaylıları bayıltıp üzerinde araştırma yaptıklarını söylüyorlardı (rusya) merak ediyorum uzaylıları nasıl bayılttılar lokal anestezi mi yoksa genel anestezi mi uyguladılar elektriklemi bayılttılar narkozlar mı kaldı ki uzaylıların damar yolundan mı girdiler ve neye nasıl tepki verdiklerini nasıl bildiler ki bayıltıp araştırma yaptıklarını söylediler. Nasıl bayıltınız yav damar yolundan narkoz mu verdiniz ( damarı varmıydı ki) sonuç olarak ben bunların var olduğuna inanmıyorum.

bu resim ilginiz çekebilir belki
area51ufo.jpg

Arkadaş Google Görsellere arttmışsın ufo diyerek karşına bu çıkmış kopyala yapıştır yapmışsın. Bu görsel enine doğru genişletilmiş, bir italyan firmanın ürettiği helyum ile çalışan zeplin türü resmin aslı bilim çocuk dergisinde 16x. sayısında yer alan bir resim şunu bilinki internette olanların hepsi insanlar tarafından yazılıyor. Ayrıca bu tür konular Amerika'nın 51. bölge denilen bir bölgesinde yürütülüyor. Başkan Barack Obama bile buraya zor girerken böyle fotoğrafların internette olması mantıksız değil mi ?

Ayrıca @ShadYaqz bilimsel düşünce tarzı her insanda doğuştan var olan bir içgüdüdür ki biz buna "KEŞFETME" duygusu diyoruz eğer ki sen insanları cahilliğin dibine vurmuş olarak görüyorsan çok yanılıyorsun.

EDİT: Eğer resim hala gerçek olduğunu iddia ediyorsanız resmi ortadan ikiye bölüp karşılaştırmanızı tavsiye ederim resim simetrik yani PS işi.

Saygılarımla....

Kardeş şimdi biz tıpa mı, dini kitaba mı inanalım? Ayrıca ben uzayda yaşam olduğunu düşünüyorum. Ancak bizden üstün olduklarını düşünmüyorum. Dediğimi düzgün oku. Orada bizden üstün yok diyorum, uzayda yaşam yok demiyorum. Sonra tekrar cevap yaz!
Bahsettiğimiz uzaylı konusunun tıpla bir alakası yok. Soruyu 'biz bilime mi yoksa dini kitaba mı inanalım' olarak kabul ediyorum. Bilimde hata payı yoktur. (Bilimsel hipotezlerde elbette vardır!) Ben bilim ne derse doğrudur diyorum çünkü bilim ne derse doğrudur! Eminim ki Kur'anda yazmadığı için inanmayan bir tipsin. Kur'anı neredeyse tamamen okumuş biri olarak söyleyebilirim ki dinozorlardan hiç bahsedilmiyor. Bu mantığa göre senin dinozorlara inanmıyor olman gerek -ki bu bir şeyi değiştirmez, gerçeği kabullenmemek senin sorunun- ve bu mantıkla gidersen özgür düşünemezsin. Evet uzaylıların varlığı şu an sadece bir varsayımdan ibaret. Bu yüzden kesin bir argüman sunulamıyor. Zaten %100 vardır diyemeyiz, sadece aptallar %100 emindir. Bilimsel bir konuya dini kitap sokarak bilimsel düşünme yetinizin kaybolduğunu gösterdiniz, alttaki şahısa anlatmaya çalıştığım şey buydu, ben duyacağımı duydum, teşekkürler.

Arkadaş Google Görsellere arttmışsın ufo diyerek karşına bu çıkmış kopyala yapıştır yapmışsın. Bu görsel enine doğru genişletilmiş, bir italyan firmanın ürettiği helyum ile çalışan zeplin türü resmin aslı bilim çocuk dergisinde 16x. sayısında yer alan bir resim şunu bilinki internette olanların hepsi insanlar tarafından yazılıyor. Ayrıca bu tür konular Amerika'nın 51. bölge denilen bir bölgesinde yürütülüyor. Başkan Barack Obama bile buraya zor girerken böyle fotoğrafların internette olması mantıksız değil mi ?

Ayrıca @ShadYaqz bilimsel düşünce tarzı her insanda doğuştan var olan bir içgüdüdür ki biz buna "KEŞFETME" duygusu diyoruz eğer ki sen insanları cahilliğin dibine vurmuş olarak görüyorsan çok yanılıyorsun.

EDİT: Eğer resim hala gerçek olduğunu iddia ediyorsanız resmi ortadan ikiye bölüp karşılaştırmanızı tavsiye ederim resim simetrik yani PS işi.

Saygılarımla....
Ağzımdan öyle bir şey çıkmadı. Bilimsel düşünmek de doğuştan geliyor olabilir ama bazı etkenlerin etkisiyle bu çoğu insanda körelir. İşin kötüsü köreldiğinin farkına bile varamazlar... İnsanlar cahil doğar, onları şekillendiren şey ise eğitimdir. Tamamen eşit doğarız. Arkadaş bize en üstün ırk demiş de ne yönden en üstün ırkız biz? Ben bunu sormak istedim ona. Yoksa bizi diğer canlılardan ayıran belli başlı faktörler belli zaten.

Saygılarımla....

Bahsettiğimiz uzaylı konusunun tıpla bir alakası yok. Soruyu 'biz bilime mi yoksa dini kitaba mı inanalım' olarak kabul ediyorum. Bilimde hata payı yoktur. (Bilimsel hipotezlerde elbette vardır!) Ben bilim ne derse doğrudur diyorum çünkü bilim ne derse doğrudur! Eminim ki Kur'anda yazmadığı için inanmayan bir tipsin. Kur'anı neredeyse tamamen okumuş biri olarak söyleyebilirim ki dinozorlardan hiç bahsedilmiyor. Bu mantığa göre senin dinozorlara inanmıyor olman gerek -ki bu bir şeyi değiştirmez, gerçeği kabullenmemek senin sorunun- ve bu mantıkla gidersen özgür düşünemezsin. Evet uzaylıların varlığı şu an sadece bir varsayımdan ibaret. Bu yüzden kesin bir argüman sunulamıyor. Zaten %100 vardır diyemeyiz, sadece aptallar %100 emindir. Bilimsel bir konuya dini kitap sokarak bilimsel düşünme yetinizin kaybolduğunu gösterdiniz, alttaki şahısa anlatmaya çalıştığım şey buydu, ben duyacağımı duydum, teşekkürler.

Saygılarımla....

Sen hala anlamadın beni.

Saygılarımla....

Google görseller ufo yaz bakalım o foto çıkacak mı ?? ben o fotoyu ilgilerini çekip araştırma yapabilirler diye koydum orda yoksa o foto ile birşey iddia etmedim. O uzay gemelerinin insanlar tarafından üretildiğini düşünüyorum belki ispet edemem ama bunu yapan şirket bmw. O 51. bölge denilen bir bölgeye Barack Obama nın giremiyor olması orda çalışan birinin bu fotoğrafı çekmiş olabileceği gerçeğini hiç değiştirmez. Kaldı ki başkan barak obama dediğin kim oluyor ki bu tür faliyetlerin yanında o kim ki amerikanın nesi oluyor başkanı mı çok komik sen git amerikayı yahudi bankerlerine sor bakalım amerikanın başkanı kimmiş. Barak obamanın oraya girememesi çok normal o işler onu çok çok aşıyor. Orada insanları uzaylılara inandırmak için faaliyetler yürütülüyor. Ayrıca tekrar yeniliyorum google görsellere ufo yazıp resmi ordan gördüğümü söylemen açıkçası çok dikkatimi çekti nasıl bu kadar emin oluyorsun "eğer ki sen insanları cahilliğin dibine vurmuş olarak görüyorsan çok yanılıyorsun."

Son düzenleme:
Uzaylılar varsa, gelsinler iki çay içeriz, beraber menemen yeriz :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı