Black Desert Online sadece pwe için başlanır mı?

Inops06

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
29
Arkadaşlar başlıktan da belirttiğim gibi hiçbir MMORPG'de çoğunluğun aksine PVP düşkünlüğüm olmadı. Oyundaki amacım şey değil, en çok ben vurayım herkesi keseyim parçalıyım kafasında değilim. Sakin sakin slot kesmek bana daha çok zevk veriyor. Oyunun grafikleri ve combat sistemide hoşuma gitti. Sizce başlamalı mıyım?
 
Kişisel fikrimdir;

Veteran bir MMORPG oyuncusu olarak; Black Desert Türkiye serverlerinde hiç bir şekilde oyun oynanmaz. Kusura bakmayın ama cominity olarak çok kötü. Oyun grafiksel ve mantık olarak ortalamanın üzerinde ancak içine girmeniz için "ödeme" yapmanız gerek....

Onun yerine vaktinizi daha iyi topluluğa sahip oyunlara harcayınız; WoW olur (Evet çok pahalı - Parasal kısmı bir kenara bırakabiliyorsanız Shadowlands'a şans verin derim) Guild wars 2, Elder Scroll Online (WoW hikayesinin genişliği ile karşılaştırabildiğim tek MMORPG) FF14 (Şahane ama gene işin içine para giriyor)
 
2500 saat oynadım ve saldım. PVE için konuşmak gerekirse aşırı zevkli. Sıkılmadan saatlerce grind yapabilirsiniz. Fakat TR serverinin topluluğu leş dersek yalan olmaz. Kısa cevap ise PVE için kesinlikle oynanır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı