Black Desert Türkiye 3 Adet Oyuncu Kodu

Silkroad kadar güzeli yok bence. Eskiden ne oynardık arkadaş ya sabahlara kadar gözlerimiz kanardı. O kervanı tamamlamak için allaha dua ederdik thief çıkmasın diye. Bu yeni çıkanlar bana şişirilmiş geliyor nedense.
Sonra tabi oyunun içine etti firma sağolsun. Botların önüne geçebilmek için canavalardan düşen itemleri, paraları kaldırdı. Token sistemine döndü. 75 LVL ve sonrasında düşmeye başladı. Kimse kervan çekmemeye başladı felan. Oyunun içine ettiler. Üzgünüm, üzgünüz.

Senin dediklerinin topuna p2w diyoruz biz sen demekki oyunlarda parayla bi yerlere gelmeyi seviyorsun bu senin Öznel Düşüncen.

Senin dediklerinin topuna p2w diyoruz biz sen demekki oyunlarda parayla bi yerlere gelmeyi seviyorsun bu senin Öznel Düşüncen.

Evet öznel düşünce olduğunu belirttim. Cümlenin başında bence demişim değil mi? Bu arada ben 10-15 yaşlarında çok oynuyordum ve hiç para felanda vermiyordum. Ne Pay to Win i allah aşkına ?

Black Desert erken erişim kodları ihtiyacı olan kullansın arkadaşlar boşuna ziyan olmasın bunlar efsane paketten

78EC-091F-8083 / 7D27-5611-DB64 / C387-64B3-34A1 / C60E-ECFB-5150 / FA2D-701C-96A9

Benim birkaç sorum olacak, cevaplarsan sevinirim. 1)Oyun p2w mi? 2)50 ₺ olan paketi alsam şu an bir avantajı olur mı ve rahat edebilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.

Benim birkaç sorum olacak, cevaplarsan sevinirim. 1)Oyun p2w mi? 2)50 ₺ olan paketi alsam şu an bir avantajı olur mı ve rahat edebilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.

1- Oyunda sadece 1 tane + basarken %2-3 oranında şans arttıracak item mevcut p2w sayabilirsek.
2- Yerden toplama derdinden kurtulursun oyun ici sadece pet 30TL mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı