Black Friday yalanı

Olur. Sen mağaza olsan zararına bir şey satar misin? Az mantıklı olun.
Bu black friday tahmin ettiğim kadarı ile mağazaların alımlarına da yansıyan bir şeydir zaten öyle olmazsa kimse böyle bi saçmalığın altına girmez. Ülkeye giren ürünlerin kârlı satış fiyatlarının üzerine nasıl ekstra kâr konulduğunu da iyi biliyoruz merak etmeyin. Yurt dışında yaşayan eş dosttan da ne fiyatla satıldığını da iyi biliyoruz sadece siz yaşamıyorsunuz dünyada
 
Nadir de olsa güzel indirimler vardı 3200 mhz gigabyte aorus ram 1000 tl ye düşmüştü, b450 tomahawk, gaming plus 500 tl yi gördü mesela ama sanırım stok sayısı 2 falandı anında bitti akşamüstü
 
Yalnız bu yurt dışı sitelerinde de yapılıyor. Bize özel değil. Ha, buradaki siteler daha çakal, daha fazla yapıyorlar orası ayrı.

Bilmiyorum herkes çok büyük beklentiye girdi herhalde. 660 TL'lik ürünü 300 TL'ye satmasını falan mı bekliyordunuz? Bindirim sonrası indirim yapacaklar tabii ki.

Avrupa’da yaşayan biri olarak söylüyorum burda ciddi oranlarda indirimler oluyor. Adamlar %80 indirim yapmıyor ama 50 ye kadar düşürüyorlar. Çakallık bizim insanlarda var kusura bakmayın. Normal fiyatı 4000 euro olan bir tv’yi 2000 Euro’ya düşürmüşler. Hakkını veriyorlar indirimlerin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı