Blaster 4TN Nasıldır?

Bir Discord grubundan birisinde çıkmış iade etmişler sıkıntı çıkarmadan.

Hocam bu dediğiniz gayet güzel fakat bir de bozulmuş laptopu tamir etme işi var. Umarım o konuda da başarılı olurlar 🙂. Bu arada, laptopta kullanılan malzeme hakkında bir bilginiz var mı? İzlediğim bir inceleme videosunda (7TN'ydi sanırım) alüminyum kasa var deniyordu.

Hocam bu dediğiniz gayet güzel fakat bir de bozulmuş laptopu tamir etme işi var. Umarım o konuda da başarılı olurlar 🙂. Bu arada, laptopta kullanılan malzeme hakkında bir bilginiz var mı? İzlediğim bir inceleme videosunda (7TN'ydi sanırım) alüminyum kasa var deniyordu.
Bilmiyorum fakat alüminyum ve plastikte vardı kasada sanırsam.

kasası Medion erazer p15 kasasına sahip soğutması hakkında da baya bi olumlu yönde söylentiler duydum
burada da aynı kasaya sahip bi modelin incelemesi var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
içi ise şu şekilde
blaster soğutma medion p15.png

kasası Medion erazer p15 kasasına sahip soğutması hakkında da baya bi olumlu yönde söylentiler duydum
burada da aynı kasaya sahip bi modelin incelemesi var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
içi ise şu şekilde Eki Görüntüle 592719

Aynen bunlar Clevo NH50ED/NH50RC tipi kasalar oluyor soğutması güzel.
Avustralya'da da satışa çıkan modelleri:

Ben de ya Temmuz'un sonunda ya Haziran'ın sonunda 1 TB HDD ekleyip RAM'ını 16 GB yapıp alacağım.

Bu arada Blaster 4TN ile ilgili birisi video çekmişti birkaç gün önce, videoda 15 Haziran'da AMD işlemcili GameGaraj Laptop'lar çıkacak gibi bir şeyler söylemişti.

3. nesil olur diye düşünüyorum acikcasi ama bekleyebilirsin tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı