TheMurderK
Hectopat
Daha fazla
Birleştirmek istediğin vertexleri seçip merge edebilirsin, kısayolu m.
Merge last ikinci seçtiğin vertexte birleştirir.
Merge Center iki vertexin arasında birleştirme yapar.
Bunun yanında F (fill) kısayolu seçtiğin iki vertexin arasına Edge çeker. Sarı olanı silip iki kırmızıyı seçip F dersen olur sanki dediğin.
Aaaa oldu çok teşekkür ederimBirleştirmek istediğin vertexleri seçip merge edebilirsin, kısayolu m.
Merge Last ikinci seçtiğin vertexte birleştirir.
Merge Center iki vertexin arasında birleştirme yapar.
Bunun yanında f (fill) kısayolu seçtiğin iki vertexin arasına edge çeker. Sarı olanı silip iki kırmızıyı seçip f dersen olur sanki dediğin.
Menüden Edit > Prefernces > Addons - Loop Tools aktifleştir aktif değilse.bu iki nesneyi nasıl birleştiririm. bunu ben koniden yaptım torustan olmadı . aynalama falan yaptım bu bir obje şuan.
Reis çok sağol öğrenmiş oldum blenderda yeniyim. Bunu unutmam artıkMenüden Edit > Prefernces > Addons - Loop Tools aktifleştir aktif değilse.
Edit Mode, iki tarafında Edge'lerini seç, sağ klik, Bridge Edge Loops.
1 - Eğer obje içinde aynalama yaptıysan bu ikisini seçip hizalayabilirsin.tekrar bir yerde takıldım . sağda ki nesneyi sola aynaladım. vertexleri birleştirmek istiyorum ama yapamıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.