TeMuhammedAli Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Bir ihtimal başlıkta yanlış anlattım ama tam olarak ben de bilmiyorum. El bezini sıkar gibi nasıl yaparız nesneyi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Bir ihtimal başlıkta yanlış anlattım ama tam olarak ben de bilmiyorum. El bezini sıkar gibi nasıl yaparız nesneyi?
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 19 Ağustos 2023 #2 TeMuhammedAli dedi: Bir ihtimal başlıkta yanlış anlattım ama tam olarak ben de bilmiyorum. El bezini sıkar gibi nasıl yaparız nesneyi? Genişletmek için tıkla... Nesneyi küçültmek mi istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
TeMuhammedAli dedi: Bir ihtimal başlıkta yanlış anlattım ama tam olarak ben de bilmiyorum. El bezini sıkar gibi nasıl yaparız nesneyi? Genişletmek için tıkla... Nesneyi küçültmek mi istiyorsunuz?
Erdem Productions Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 427036 dedi: Nesneyi küçültmek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her taraftan eşit küçültmekten bahsediyor sanırım el bezi dediğine göre. Artı 0 Eksi
427036 dedi: Nesneyi küçültmek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her taraftan eşit küçültmekten bahsediyor sanırım el bezi dediğine göre.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 19 Ağustos 2023 #4 Obje modunda iken nesnenizi seçip "S" harfine basarsanız boyutlandırma moduna geçersiniz. Fare hareketleri ile boyutlandırdıktan sonra tekrar "S" basarsanız boyutlandırma modundan çıkarsınız. @TeMuhammedAli Artı 0 Eksi
Obje modunda iken nesnenizi seçip "S" harfine basarsanız boyutlandırma moduna geçersiniz. Fare hareketleri ile boyutlandırdıktan sonra tekrar "S" basarsanız boyutlandırma modundan çıkarsınız. @TeMuhammedAli
A Aclife Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 600 Çözümler 15 19 Ağustos 2023 #5 Sanırım istediğiniz şey Simple Deform modifier. Veya Lattice modifier kullanarak da aynı sonuca ulaşabilirsiniz ne yapmak istediğinize bağlı biraz. Artı 1 Eksi
Sanırım istediğiniz şey Simple Deform modifier. Veya Lattice modifier kullanarak da aynı sonuca ulaşabilirsiniz ne yapmak istediğinize bağlı biraz.
KS KS TeMuhammedAli Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #6 Aclife dedi: Sanırım istediğiniz şey Simple Deform modifier. Eki Görüntüle 1909482 Veya Lattice modifier kullanarak da aynı sonuca ulaşabilirsiniz ne yapmak istediğinize bağlı biraz. Genişletmek için tıkla... Evet bunu arıyodum çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Aclife dedi: Sanırım istediğiniz şey Simple Deform modifier. Eki Görüntüle 1909482 Veya Lattice modifier kullanarak da aynı sonuca ulaşabilirsiniz ne yapmak istediğinize bağlı biraz. Genişletmek için tıkla... Evet bunu arıyodum çok teşekkürler.